2777
2789
عنوان

مجردا خوش ب حالتون شبا راااااحت میخابین

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 60 پست
من عادت دارم، شوهر که هر کسی نیست همه کسمه، تخت میخابم تا صبح

اذیت نمیشی میچسبه بهت؟ من خوابم نمیبره آخه 

سومین کاربری 😐 کاربری قدیمی رستا کوچولوام هستم ،و همچنین کاربری تعلیقی بدبخت 🥴 تازه وارد نیستمممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی گاهی کفری میشم 😂😂

حساس نباش، به تو بچسبه بخوابه لذت ببره بهتره که از راه صیغه یا دوست دختر خودشو تامین کنه، بجای اینکارا اول شب دعوتش کن بره سر اصل مطلب، 2،3شب بره غریزش ته نشین میشه دو هفته پشتشو میکنه بهت گوش کن حرفمو

2805
اصن تو تاپیک ی هرزه بودن برای من کثر شان

هرزه مادرته 

انگار خیلی سوختی از تاپیک من حسود بهت حق میدم 😂😂

سومین کاربری 😐 کاربری قدیمی رستا کوچولوام هستم ،و همچنین کاربری تعلیقی بدبخت 🥴 تازه وارد نیستمممم

حساس نباش، به تو بچسبه بخوابه لذت ببره بهتره که از راه صیغه یا دوست دختر خودشو تامین کنه، بجای اینکا ...

نمیشه ک مشکل منم همینه😂😂

چیزیو ک نوشتیو از ذهن شهوتی ی نوجون پونزده شونزده ساله بخون ببین واقعا اونارو تحریک نمیکنی گلم؟

اونا خودشون خیلی وقته تحریک شده هستن گوشی از کوچیکی دستشونه کلی چیزای ناجور میبینن

اونا خودشون خیلی وقته تحریک شده هستن گوشی از کوچیکی دستشونه کلی چیزای ناجور میبینن

خیلی بیشعوره معلومه خودش با این چیزا تحریک‌میشه 😂😂

خیلی سوخته بدبخت

اذیت نمیشی میچسبه بهت؟ من خوابم نمیبره آخه

اوایا اذیت میشدم با دست پسش میزدم، بعد فکر کردم بنده خدا زن گرفته و برا ادارش صبح ساعت5ونیم میزنه بیرون تاشب  بالاخره سختی تحمل میکنه چرا من اونو از حق شرعی و قانونیش محروم کنم، اگه نتونم هم بخابم نیم ساعتی تحمل میکنم خوابید راحت خودمو میکشم کنار مگر اینکه از روبرو در آغوش هم باشیم، اما من چون خانه دارم، میتونم بعد رفتن شوهرم حسابی استراحت کنم

اوایا اذیت میشدم با دست پسش میزدم، بعد فکر کردم بنده خدا زن گرفته و برا ادارش صبح ساعت5ونیم میزنه بی ...

اره درسته 

ولی من اراسابم تنگ میشه ،نمیدونم درست نوشتم یا ن

من تا خوابش میبره خودمو رها میکنم😁چون خیلی وول میخورم نمیتونم بی حرکت بمونم

فکرخوبیه😁😁

چیزیو ک نوشتیو از ذهن شهوتی ی نوجون پونزده شونزده ساله بخون ببین واقعا اونارو تحریک نمیکنی گلم؟

😐اون ذهنی که شما میفرمایید کل نتو درو کرده دیگه خوابیدن زنوشوهر درکنار هم روش تاثیری نداره

😐اون ذهنی که شما میفرمایید کل نتو درو کرده دیگه خوابیدن زنوشوهر درکنار هم روش تاثیری نداره

چطوری باید نی نی یار رو تگ کنم این بیشعورو‌‌ آدم کنه

2810