2777
2789

حاضری بهتره

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

برای خودت بدوزی واقعا به صرفه اس

من‌برای خودم و دخترم لباس خونه میدوزم .با ۱۰۰ هزار تومن یه دست بلوز شلوار بچه و یه شلوار واسه خودم دوختم با جنس خیلی بهتر از لباس بازاری

اگه حوصله داشته باشی و بتونی مانتو و لباس مجلسی هم بدوزی که دیگه عالی میشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی زیاد الان یه لباس مجلسی۴ب بالا میدوزن تو دیگه فقط پول پارچه میدی اگه زیاد اهل لباس و تنوع دادنی ...

تاپلکس و باکس و اینا یه نوار دارند دلم میخوات بدونم از کجا میگیرن

برای خودت بدوزی واقعا به صرفه اسمن‌برای خودم و دخترم لباس خونه میدوزم .با ۱۰۰ هزار تومن یه دست بلوز ...

متدتون چیه گلم ؟؟

خیاطی سخته ؟؟

دوره نازک دوزی رو میشه چند ماهه یاد گرفت ؟؟

خيلي صبر و حوصله ميخواد

من تو خانه فرهنگ محل ثبت نام كردم٤ ماه رفتم.

اما خب خودم به نظر استعداد نداشتم زياد ولي خب خوبه براي خودم شوميز و شلوار و مانتو ميتونم بدوزم 

اونقدرا به صرفه در نمياد مهم اينه ك دقيقا سايز خودته يا پارچش جنسش خوبه ابرفتاشو ميگيري برات تنگ نميشه..بخواي شلواري كوتاه بلند كني ديگ خودت ميتوني و دست به چرخ ميشي

من همه اينارو با چرخ خونگي دوختم صنعتي ندارم.

برای خودت بدوزی واقعا به صرفه اسمن‌برای خودم و دخترم لباس خونه میدوزم .با ۱۰۰ هزار تومن یه دست بلوز ...

واقعا الان لباس‌های خونگی بیرون همه جوره بی‌کیفیت شدن

از پارچه و دوخت و برش

حتی قد لباس 

2810