2777
2789
عنوان

کیا وقتی باردار بودن خواب اسم بچه شونو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 29 پست
من وقتی هنوز نمیدونستم باردارم خواب دیدم خواب یه باغ سیب بود جزئیاتش رو یادم نیست ولی تحقیق کردم متو ...

عزیزم منم خواب باغ سیب دیدم اتفاقا .. سیب باید چه رنگی باشه ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ولمون کن تروخدا

نگرفتمت ک😊

هرکسی یه نظری داره

قرار نیست همه مثل هم فکر کنن

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

اسم اسطوره ها قدیمی نمیشه چه ملی باشه مثل کوروش و داریوش چه مذهبی باشه مثل علی و محمد

باشه

اینم یه ایده ست

آدما متفاوتن

من به تفاوت ها احترام میزارم

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

آخه جدیدا هم همه شدن یا رادین یا سامیار الآن توی کلاس ۲۰ نفره ی پسرم سه تا رادین هست دوتا سامیار دوت ...

درسته

خداروشکر مذهبی نبود 😁 چون دوست ندارم

میگن مذهبی باشه نذاری شاید چیزیش بشه

تازه اونم اگه چند بار خواب ببینی،چون یکی از اقوام ما بعد دنیا اومدن بچش اسمشو عوض کرد گذاشت زینب،مثل اینکه چندبار پشت سر هم خواب دیده بود

ولی بقیه اسم ها که مشکلی نیست

خب پس چرا به اسی میگی اسم بچتو کوروش نزارنظر خودت رو تحمیل نکن

گفتم لطفا

تحمیل چیه

چقد حساسید

عزیزم منم خواب باغ سیب دیدم اتفاقا .. سیب باید چه رنگی باشه ؟؟

من سیب سرخ دیدم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
2810