2777
2789
عنوان

به نظرتون نی نیم جنسیتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باردارم اوایل هوس ترشی و شوری خیلی داشتم الان شیرینی هم هوس میکنم .. قیافه م تغییر نکرده ولی آرایش میکنم از قبل خوشگلتر میشم .. ان تی گفت ممکنه پسر باشه .. حالا هفته دیگه می‌خوام برم یه جای دیگه واسه جنسیت 

بنظرم دختره چون دختره که دیر معلوم میشه پسر بود سریع میگفتن پسره

ربطی ب جنسیت نداره مونده ب دکترتت ک چقدر کاربلد باشه.

برامن تو۱۳هفتگی دکترم گفت دختره همکارش گفت اخه پاهاشوبازنکرده ازکجافهمیدی گفت شمااگه واقعا درس خونده باشی میفهمی  فقط از روی الت نمیشه فهمید ازداخل بدن جنین اناتومی زن و مرد داره دختر رحم و مثانش معلوم میشه و بطن پسر پایینتراز دخترمیشه.و واقعا هم برامن دخترشد

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بمن گفته بودن پنجاه درصد امکان داره پسر باشه. اما بعدش معلوم شد دختره . بعد تو نتم سرچ کردم دیدم نوش ...

منم اینو شنیدم ولی اگه دکتر خیلی کاربلد و دقیق باشه قطعی میگه حتی تو 12 هفته

بمن گفته بودن پنجاه درصد امکان داره پسر باشه. اما بعدش معلوم شد دختره . بعد تو نتم سرچ کردم دیدم نوش ...

خب پنجاه درصد دختر،یعنی پنجاه درصد هم احتمال پسر داده.

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810