2777
2789

مثلا یه آقا اشنامون خیانت کرد به خانومش بعد سالها و بچه داشتن و اینا ولی الان یه مدته توپ تکونش نمیده 

حالش خیلی خوبه 

شما دیدین کسی تاوان بده؟ تاوان حالا هرنوع بدی ای؟

میگن آه دختر مظلوم عرش خداوند رو به لرزه در میاره درسته ؟

آیدا هستم 

خدا گاهی وقتا جای اینکه ینفرو تنبیه واضح کنه غیر مستقیم تنبیهش میکنه ، این آقا الان رها شده به حال خودش توسط خدا ، این بدترین چیزه

برای حاجتم یه صلوات می فرستی ؟!🥰🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خدا گاهی وقتا جای اینکه ینفرو تنبیه واضح کنه غیر مستقیم تنبیهش میکنه ، این آقا الان رها شده به حال خ ...

ولی کیفش کوکه این وسط خانوم رو آدم میبینه حالش خراب میشه حتی جون نداره درست راه بره

آیدا هستم 

من که ندیدم این حرفا هم فقط اخوندا میگن اه فلان مظلوم عرش خدا لرزوند

عرشع خدا مگه بیکاره روزی هزاران بار بلرزه بخاطر ظلم ادما ب همذیگه

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...

همسایمون میشد دایی داماد ،دامادم ی آدم بیکار ک بخاطر کار نکردنش زنش مدام دعوا میکرد 

رو ب زنش میگفت دیگه همینه ک هست ازدواج کردی باید بسازی با خوب و بدش کار نمیکنه ک نمیکنه لابد لایق همینی

بعد از ده سال

شوهر دختر همون یارو ،وقتی زنش درگیر بیمارستان بچش بود برگشت خونه شوهره رو با زن دیگه تو تختش گرفتش

و تو سن ۲۷ سالگی با ی بچه طلاق گرفتن 

همون خانمی ک بهش زخم زد رو کرد ب همون داییه گفت خب تو ک بیل زنی باغچه خودت رو چرا بیل نزدی ب دخترت بگی با خوب و بدش بسازه خیانت میکنه ک میکنه لابد لایق خیانته