2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو یه ساختمون زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو توالت عمومی زندگی کنی بهتر از اینکه با خانواده ها تو یه جا زندگی کنید

واقعا من حرف شما رو قبول دارم

الانم یاد اون روزا میفتم دلم میخواد خودمو خفه کنم 

شوهرم که نفهمید چی کشیدم 

من مادرشو بخشیدم

ولی خدا ازش نگذره 

به نظرم منطقی باهاش حرف بزن با لج ولجبازی همه چی خرابتر میشه

اصلااااا اهل منطق نیست، کلا از اون پیرمردای قدیمیه که افکارشون همش به این ختم میشه زن اگه تنها بره جایی یا تنها تو خونه بمونه گرگا میان میخورنش

من یه خواستگار برام اومد میخواست طبقه بالای خونه مادرش بشینه. فوری ردش کردم.دور از جون مگه عقلم کمه خودمو بندازم تو دردسر

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
هرچی ازش خواستم نداد، خیلی خیلی زرنگ و حرفه ایه، یه سیاستی داره که تو دنیا هیشکی نداره

اگر این بار بهت زور بگه....همه زندگی باید بله قربان بگی...پس خیلی عاقلانه تصمیم بگیر

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اصلااااا اهل منطق نیست، کلا از اون پیرمردای قدیمیه که افکارشون همش به این ختم میشه زن اگه تنها بره ج ...

بهتره تا خونش نرفتی خوب فکراتو بکنی این زندگی نمیشه برات پس فردا با بچه مجبوری بسازی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

یه مدت باهاش قهر باش،شاید سر عقل اومد

خانوادشو واسطه کن بگو من دوست ندارم با کسی زندگی کنم،بگو من یه بار زخم خوردم می‌ترسم دوباره زندگیم خراب شه

اونم چون بار دومشه ازدواج مطمئن باش دوست نداره که کار به طلاق کشی بکشه

2810