2777
2789
فرقی نداره در هرصورت موضوع اصلی که مردا اهل گول زدن و هزار سیاستن تعییری نمیکنه ؟ یعنی ینفر کلااهبر ...

ببین بارها مطالب همچین پیج هایی رو خوندم و اومدم با خودم روراست تحلیل کردم که اگه پسری همچین رفتاری کنه زود مخم زده میشه یا نه واقعا رفتاراشون جذاب نیست و کششی برام ایجاد نکرده فقط رو دخترای ساده و بی اعتماد به نفس جواب میده

در مورد کلاه برداریم اره واقعا ، ادم خودش باید اگاه و زرنگ باشه بیشتر و تمام جوانب احتیاط رعایت کنه

هرچند که اون کلاهبرداره باید مجازات شه

🏃🏻‍♀️

🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا چطور میتونن با شوهرای خائن زندگی کنن و توجیه کنن ک تقصیر زناس!

ی اقایی هست تو فامیل وکیل هست 

همیشه میگه چیزایی که دیدم تو این چند سال تنها زنایی میتونن با مرد مریض و مشکل دار زندگی کنن که خودشون مریض ک مشکل دارن 

وگرنه یسری زنا بچرو بهونه میکنن دقیقا بهشونه براشون اون مرد صرف داره موندن و انقدرا براشون خیانت مرده مهم نیست 

شوهرم همیشه میگه وقتی مردی خیانا میکنه و زن ازش با اغوش باز استقبال میکنه مرد باخودش میگه این خودش اینکارس که این موضوع ناراحتش نکرد وگرنه ادم عادی از این رفتارا خشمگین و ناراحت و منزجر میشه 

شوهرم میگه میدونی چرا خیانت مردا انقدر زیاد شده میگه وقتی مرد خیانت میکنه زن بعد خیانت بیشتر سرویس به مرد خیانتکار میده هم خود اون مرد هم مردای دیگه تشویق میشن برای خیانت 

فکر کن ی کار خلاف انجام بدی تشویقم بشی ازت قدردانی هم بشه مسلما مردای دیگه ام میگن خیانت کنیم زنمون حسود شه بیشتر سرویس بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی اقایی هست تو فامیل وکیل هست همیشه میگه چیزایی که دیدم تو این چند سال تنها زنایی میتونن با مرد مریض ...

معمولا بخاطر ضعف و ناتوانی خودشون پشت بچه قایم میشن

وگرنه خیللی واضحهه کسی ک نمیتونه از حق خودش دفاع کنه از حق بچشم نمیتوونه دفاع کنه پس بود و نبودشون یکیه...

بچه بهانس واقعا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
من هیچوقت سکوت نمیکنم و لی ی بار بخاطر اینکه میرفتم باشکاه و رقص و شنا و سرکار خدا شاهده گفتن نباید ...

ببین هر طوری باشی میگن بدی چون زن هستیم 

دختر خاله من افسردگی داره تو خونس همه بهش سرکوفت میزنن ببین هر کاری کنی دیوارمون کوتاهتره اصلا براتون مهم نباشه همیشه حرف چرت بار زنها‌میکنن 

من اصلا برام مهم‌نیست اصلا 

نه اختلاس کلان کردم نون مردمو بخورم نه جنگ و خونریزی و بمب شلیک کردم والسلام 

2805
اره اگر بخوام میتونم شیطان بشم زندگی یه مرد متاهل بهم بریزنم بین دوستام خراب کنم تو محله شر راه بندا ...

اره مردها جنگ و کشتو کشتار و تجاوز و قتل راه میندازن اختلاس کلان میکنن پول مردم مطلوم و میخورن و دزدیهای تیلیاردی میکنن پول نفتو چپاول میکنن 

دختر کشی میکنن تجاوز میکنن اره مردا خیلی بهترن 

ولی بد ذاتی داریا خودتو درست کن وگرنه فکر میکنی همه مثل خودت هستن 

ببین بارها مطالب همچین پیج هایی رو خوندم و اومدم با خودم روراست تحلیل کردم که اگه پسری همچین رفتاری ...

پس مقصر اصلی اون گلاهبردارا هستن 

اینجا هم مقصر پسرایی که مخ میزنن هستن 

ولی خوبه قاضی نشدی حقو به ظالم میدادی 😅

ببین هر طوری باشی میگن بدی چون زن هستیم دختر خاله من افسردگی داره تو خونس همه بهش سرکوفت میزنن ببین ...

دیقااا منم اینجوری فک میکنم در هرصورت من ک بدم پس چرا کارای باب میل خودمو انجام ندم والا

دیقااا منم اینجوری فک میکنم در هرصورت من ک بدم پس چرا کارای باب میل خودمو انجام ندم والا

اصلا بد نیستی چرا بخودتون میگید بد 

اطرافیانت ادم بد ندیدن انگار تا سرکوچه نرفتن تورو بد میدونن چقدر ادمهای کوتاه فکر سمی هستن برای بقیه خودشون که بیشعورن بقیه اذیت میشن 

ببین  جایی کار میکردم شوهرم منو دید  اصلا تو نخ شوهرم نبودم اون هی سعی کرد نظر منو جلب کنه من انقدر افسرده بودم اون زمان که اصلا خودمم نمیشناختم چه برسه توجه کنم ب شخص دیگه ایی 

ولی الان همه اطرافیانی که ابله و مریض و سادیسمی  هستن میگن من مخ شوهرمو زدم

درصورتی که خود شوهرم میگه چقدر تلاش کردم توجهتو جلب کنم محل نمیزاشتی سرد بودی 

همیشه یمشت مریض خودشیفته سادیسمی همه جا هستن که عقده هاشونو روی بقیه تخلیه میکنن سگ‌محل کن جز ازار چیزی ندارن 

زن ها خیلی قدرتمند هستند اما اینجا فقط بحث پیرامون مسائل جنسی میگرده درصورتیکه زن ها در خیلی از موارد بسیار قدرتمند هستند و شاید قوی تر از آقایون حتی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پس مقصر اصلی اون گلاهبردارا هستن اینجا هم مقصر پسرایی که مخ میزنن هستن ولی خوبه قاضی نشدی حقو به ظال ...

قطعا مقصر اصلی کلاهبرداره

ولی قربانی ها هم اکثرا نااگاهن 

🏃🏻‍♀️

2810