2777
2789
یعنی دلزده شده از من؟؟

نه. بحث عاطفی گسترده‌ست

روانش درگیره

شاید بخاطر مسائل اقتصادی باشع

شاید باشما اختلاف داره

شاید ذهنش درگیر باشه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای تابرو بزن تنها مسیر آرامش تو گوگل، بعد داخل خود کا نا لش بزن همسرداری مومنانه

اینا زدم غلط املایی داشت ،اخه پروفایل شما که علی و فاطمه هست و نمیاره برام 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اینا زدم غلط املایی داشت ،اخه پروفایل شما که علی و فاطمه هست و نمیاره برام

ببین ده تا کانال داره همسون مال سید محمد باقر حسینی هست

یکم جستجو کن

ببین تو عکس زدم آورده، برو تو همین کانال تجربه ها، از ادمینش لینک بخواه و کمک بخواه ببره تو کانال

ببین ده تا کانال داره همسون مال سید محمد باقر حسینی هستیکم جستجو کنببین تو عکس زدم آورده، برو تو همی ...

باشه خیلی ممنون ازتون

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

عزیزم بقیه تاپیکاتم خوندم.

این بنده خدا کلا کم‌توان هست.

درمان کن

اگر خوب نشد فکر اساسی برا زندگیت بکن

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

سلام

تاپيكهاتون رو خوندم

با توجه به تجربه خودم و همه خونده ها و دانسته هام

بايد خدمتتون بگم درست شدن مشكل همسر شما نزديك به غير ممكن هست.

مشاوره و روانشناسي جايي تاثير داره ك فرد بشدت همكاري كنه و مدت زمان زيادي شايد دو سال بطور كامل تحت نظر باشه و راهكارها رو انجام بده

اينكه شما يك طرف قضيه هستين شكي نيست ولي تاثير شما شايد ٢٠درصد باشه

ك اينهم براي زني ك پس زده ميشه و توجه نميبينه و از لذت جسماني بي بهره هست بسيار سخته منطقي رفتار كنه

بايد از حالت انفعال در بيايد و فكر اساسي براي آينده خودتون كنيد 

۳۹

ببین من شوهر خودم درگیر مسایل مختلف بود و هست پدر مادر از دست داده تو کودکیش خواهراشو از دست داده یکم باید درکش کنی اگه بقیه با ده بار ابراز محبت جواب گرفتن شما با 15 بار میگیری 

من خودم اون اوایل عصبی میشدم اما یه فرصت یه ساله دادم بهش بهشم نگفتم البته سر خودمو حسابی شلوغ کردم که فکر نکنم در این مورد به اونم فشار نیوردم خدایی من خودم 32 و همسرم 40 سالشه کم کم درست میشه با فوکوس کردن رو هر قضیه ایی مردا بیشتر عقب میرن

نه

فانتزی هات عوض میشه به مرور به هر کثافتکاری ای تن میدی که فانتزیاتو براورده کنی.

روانت عادت می‌کنه و تا رابطه دونفرو نبینی یا ازین داستا نخونی تحریک نمیشی

بی‌غیرت میشی و زن و زندگیتم قربانی میکنی

گاهی وقتا اصن با همسرت نمیتونی رابطه برقرار کنی

ذهنت کثیف میشه و نسبت به روابط ممنوعه هم حریص و طالب میشی

و در آخر هم اعتیاد به پ‌ورن‌وگ‌راف‌ی از بدترین نوع اعتیاد هاست که گاهی وقتا دکتر و درمان هم نجاتت نمیده

خلاصه نه دنیا میمونه برات نه آخرت 

نهروح نه جسم

نه خانواده نه زن و نه دوست

2810