کسی قرص افزایش سایز کم عوارض میشناسه باید قایمکی نفهمه بدم بهش هی خودش میگه خوبه.ببینم واقعا غر زدن و حرف گفتن خیلی روشون تاثیر منفی داره؟؟اونقدر که بره ۴ ماه دیگه بیاد؟!!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگاه کنا تو رو خدا تاپیک هامو میبینم حرصم میگیره من از اون اول دو دل بودم روی این ببین چطور خودمو انداختم تو هچل کاشکی بر میگشتم به تاریخ عضویت و اولین تاپیک اونوقت جواب منفی میدادم بهش
بخاطر س ک س جدا شهمن هیچ وقت نمیتونم بخاطر این مورد از شوهرم جدا شم زندگی خیلی مقدس تر از این حرفاس ...
هرکسی یه دیدگاه داره از زندگی و یه سری نیاز ها . شاید شما دیدگاه متفاوتی داشته باشی که قابل احترام هم هست . شاید شما این نیاز برات برطرف شده و مشکلی نداری . زندگی مقدسه درست ولی در نظر بگیر زندگی زناشویی تشکیل شده از تشکیل خانواده . عطوفت . مهربانی . برطرف کردن نیازهای هم که یکیش س ک س هست که به گفته خیلیا ها یه نیاز خیلی مهم