2777
2789

کسی قرص افزایش سایز کم عوارض میشناسه باید قایمکی نفهمه بدم بهش هی خودش میگه خوبه.ببینم واقعا غر زدن و حرف گفتن خیلی روشون تاثیر منفی داره؟؟اونقدر که بره ۴ ماه دیگه بیاد؟!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگاه کنا تو رو خدا تاپیک هامو میبینم حرصم میگیره من از اون اول دو دل بودم روی این ببین چطور خودمو انداختم تو هچل کاشکی بر میگشتم به تاریخ عضویت و اولین تاپیک اونوقت جواب منفی میدادم بهش

داستان شهوانی بده بخونه مغزش بایس راه بیفته خیلی تاثیر داره

بعد از عواقبش هم خبر داری؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
متوجه نشدمشما باید بری داخل ای.تاسرچ کنیاینحا نمیشه لینک گذاشت متاسفانه

من رفتم داخل ایستا سرچ کردم هزارتا کانال آورد برام 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نگاه کنا تو رو خدا تاپیک هامو میبینم حرصم میگیره من از اون اول دو دل بودم روی این ببین چطور خودمو ان ...

تا اینجا که اومدی، بقیه اشو تلاش کن درست کنی

یه جوری که هر هفته شایدم ببشتر بخاد ازت، تضمین میکنم اگر راهکارهاشو عمل کنی نتیجه میده

متوجه نشدمشما باید بری داخل ای.تاسرچ کنیاینحا نمیشه لینک گذاشت متاسفانه

آره اونی که علامت زدین تو عکس پاسخ سوالات و عضو شدم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بخاطر س ک س جدا شهمن هیچ وقت نمیتونم بخاطر این مورد از ‌شوهرم جدا شم زندگی خیلی مقدس تر از این حرفاس ...

هرکسی یه دیدگاه داره از زندگی و یه سری نیاز ها . شاید شما دیدگاه متفاوتی داشته باشی که قابل احترام هم هست . شاید شما این نیاز برات برطرف شده و مشکلی نداری . زندگی مقدسه درست ولی در نظر بگیر زندگی زناشویی تشکیل شده از تشکیل خانواده . عطوفت . مهربانی . برطرف کردن نیازهای هم که یکیش س ک س هست که به گفته خیلیا ها یه نیاز خیلی مهم 

2810