2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر یه داد و دعوا بعد بابا مامانت گفتن سمتش نیا جا زد!!!!!!!

عاشق واقعی جانمیرنه تا ته همچی هست 

حتی به بمبست بخوره 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بخاطر یه داد و دعوا بعد بابا مامانت گفتن سمتش نیا جا زد!!!!!!!عاشق واقعی جانمیرنه تا ته همچی هست حتی ...

اره رفتار مادر پدرمم درست نبود بقول خودش میگه مثل ی جوجه با من رفتار کردن اونم توخونشون بعد جریان اینجاشم باز مفصله 😔

2805
اره رفتار مادر پدرمم درست نبود بقول خودش میگه مثل ی جوجه با من رفتار کردن اونم توخونشون بعد جریان ای ...

هعی چی بگم 

هردوتون تو عشق کم کاری کردید 

دیگه گذشته هارو بیل نزن 

ازش چیزی در نمیاد 

سعی کن تمرکزت تو زندگی واقعی خودت باشه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ازدواجم از سر سوزوندن اون بود 😔

خب اسی مشمل زندگی الانت چیه ؟

اون ازدواج نکرد؟

ب شوهرت گفته بودی قبلش رایطه دلشتی

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
اینجا نمیتونم بگم شناسایی ممکنه بشم

دارم به این فکر میکنم که مگه آدم قراره بیشتر از یک بار زندگی کنه پس چرا اینهمه تصمیم اشتباه آدم عاشق تنهایی رو به جایگزین کردن ترجیح میده عزیزم یه جوری زندگی کن که وقتی شصت سالت شد پشت سرت که نگاه کردی پشیمون نشی عشق یه بار اتفاق میفته بقیه همش سوتفاهمه

دارم به این فکر میکنم که مگه آدم قراره بیشتر از یک بار زندگی کنه پس چرا اینهمه تصمیم اشتباه آدم عاشق ...

و دقیقا تو همون نقطه ام تااخر عمرم 😔دقیقا همه زندگیم سر اشتباهاتم نابود شد و الان حسرت تموم جوونیم دارم ترخدا دخترا خانما شما ها اشتباه منو نکنید همه مردا هم بد نیستن بخدا 

و دقیقا تو همون نقطه ام تااخر عمرم 😔دقیقا همه زندگیم سر اشتباهاتم نابود شد و الان حسرت تموم جوونیم ...

خودت هم هنوز جوونی وفرصت زیاد داری ....همین که یه عشق به این پاکی وخوبی رو تونستی تجربه کنی خیلی جلوتری ....ولی عزیزم ادامه زندگیت خراب نکن هرجا فکر کردی داری اشتباه میکنی مسیرت عوض کن

خودت هم هنوز جوونی وفرصت زیاد داری ....همین که یه عشق به این پاکی وخوبی رو تونستی تجربه کنی خیلی جلو ...

دقیقا هم خیلی عجیب بود عشقش‌ تو عمرم ندیدم کسی ب خوبی پاکی قشنگیش خدایی حتی بابام هیچکس هیچکس اصلا طوری بود حتی فامیلام حتی دوستام بهم حسودی میکردن هرجا میرفتم حتی تو خیابون خیلیا چشمشون دنبال پسره بود بدبخت ب کسی نگاهم نمیکرد تعجبم چرا خدا بهم دادش ک ازم بگیرش 

2810