2777
2789
عنوان

این عشقه یا خیانت⁉️

231 بازدید | 23 پست

واسه خودم نیست یکی پسرا فامیله بیینید زن و بچه داره خیلی هم دوستشون داره یه زمانی خیلی دختربازی میکرد بعدش سر به راه شد یه سالی با یه دختری دوست بود ولی کات کردن دیگه رفت ازدواج کرد. 

حالا با من خیلی درددل میکنه چون من اون دختره میشناسم اولش فکر میکردم دوباره هوسه فقط ولی میگه عشقه و واقعیه میگه همه سال‌های این دوری عاشق اون دختر بوده و هست دختره مجرده هنوز. 

نمیدونم بهش چی بگم یا چکار کنه میدونم واقعا هم زندگیش رو دوست داره هم عاشقه این دختره 💔

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یک ادم موذیه طرف بیچاره زنش

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نباید ازدواج میکرده اگر این شرایط رو داشته واقعا 

الانم راهش پذیرش زندگی در حال حاضرش هست 

و مطمعن باشه اینجوری ادامه بده،همینو از دست میده 

و حتی اگر بره با اون دختر حسرت این روزاشو میخوره که خوب لمسشون نکرده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نسبتتون با هم چیه ؟

پسرعمومه خیلی گناه داره حتی هیچکس نداره باهاش درددل کنه بجز من 😢

به نظرم بهش باید حالی کنی که تعهد چیه و مسئولیت پذیری چی هست!!

چیزایی که این اقا زیاد بهش فکر نمیکنه احتمالا

اینکه آیا دوست داره اینده یه پسر همین کار رو با دختر خودش انجام بده؟ چه حسی بهش دست میده؟ خوشش میاد؟

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
یک ادم موذیه طرف بیچاره زنش

منم اولش همین فکر میکردم گفتم دوباره رفته دنبال دختربازی بخدا فهمیدم اینجوری نیست واقعا عاشقه همه این سالها عاشق این دختره بوده حاضره واسش جون بده 💔

نباید ازدواج میکرده اگر این شرایط رو داشته واقعا الانم راهش پذیرش زندگی در حال حاضرش هست و مطمعن باش ...

بخدا بهش گفتم زندگیت نابود میشه همسرت به این خوبی با خانواده میگه همسرم و بچه هام روی سرم ولی این عشقو نمیتونم از دلم بیرون کنم فقط میخواهم به این دختره یه بار دیگه برسم و بعدش اصلا بمیرم 😭

خیلی جاله یه روانشناس میگفت اونی هم که خیلی حوله ، و با جنس مخاف زیادی دوست بود ، سوزنشم یه بار خیلی ...

راست گفته دقیقا همینه بدجوری گیر کرده فکر نمیکردم اصلا با شناختی که ازش داشتم اولش فکر میکردم بازی جدیدشه واقعا گیره دلش تو رو خدا یه راهی بگید داره از دست میره 😢

بیچاره زنش که گیر این عوضی افتاده

زنش از خانمی از زیبایی تحصیلات شغل هیچی کم نداره خودش هم میگه واقعا دوستش داره ولی اون عشق قدیمی رو نمیتونه فراموش کنه 💔

بزن تو دهنش

بیین من خودم اولش جبهه گرفتم مخالفت کردم وقتی فهمیدم ولی بیشتر که باهاش صحبت کردم واقعا حس میکنم داره راستشو میگه این دفعه 

به نظرم بهش باید حالی کنی که تعهد چیه و مسئولیت پذیری چی هست!!چیزایی که این اقا زیاد بهش فکر نمیکنه ...

همه این چیزا بهش گفتم حالیش نمیشه فقط و فقط حرف دلش میزنه شب تا صبح بیداره فقط به اون فکر میکنه زنش هم خیلی دوست داره خانواده و بچه هاشو ولی چی بگم کار دله دیگه