2777
2789
عنوان

فایده ی زود ازدواج کردن چیه

155 بازدید | 27 پست

ازدواج زیر بیست منظورمه

اونایی ک خانواده های بد دارنو نمیگم 

کسی ک توی خونه ی پدرش خوشبخته و میتونه کلی خوش بگذرونه و درس بخونه و پیشرفت کنه

چرا باید شوهر کنه

ک بعدش همش بشوره و بپزه

دیگ هیچ تفریحی هم نداره 

هیچ فرصت اشنایی با مردا هم نداره ک بخواد قشنگ بشناستشون و با چشم باز تصمیم بگیره

انگار از یه خونه ب یه خونه ی دیگ منتقل میشی 

فایده اش چیه؟ 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

هیچ فایده ای نداره 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دیر ازدواج کردنم هم فوقالعاده بده

دختر پرتوقع و عصبی میشه.کسی دیگه نمیتونه بهش نظر بده

ازدواج به وقتش

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
پس بعضی دخترا چرا این قدر مشتاقن

چون از عقلشون استفاده نمیکنن و فکر میکنن با ازدواج زیر ۲۰ سال خوشبخت میشن و دیگه بزرگ شدن 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
دیر ازدواج کردنم هم فوقالعاده بدهدختر پرتوقع و عصبی میشه.کسی دیگه نمیتونه بهش نظر بدهازدواج به وقتش

اره دیگ در زمان مناسبش

نه زود نه دیر

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

بستگی داره طرف چه جور آدمی باشه 

من توی سن کم ازدواج کردم و بزرگترین تفریحات وبیشتر پیشرفت رو با شوهرم تجربه کردم 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
2810