2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی تو سایت گفت گوشی اپل خریده گف قیمتش می‌ره بالا 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
2805

پول اضافه  دستمون نمیاد 

نهایت بشه همون طلا وزن پایین خرید. 

من دو سه سال اخیر وسایل خونم رو عوض دارم میکنم 

الآنم یخچال و گاز مونده واسه همون هیچ پس اندازی نداریم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

چرا طلا نه؟

الان طلا قلکی اومده

یه شیشه بهت میدن هر بار به قیمت ۲۰۰ هزار یا بیشتر چند سوت طلا میخری یه تیکه گوی طلا بعد یه گرم یل هرچقدر خواستی شد میری آبشون میکنی برا خودت تبدیلش میکنی به شمش یا طلا  دیگه. منم شروع کردم قیمت ۴۰۰تومن ۷۰ سوت گرفتم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

من سپرده میکنم بعدرسیدن به مبلغ موردنظرم میدم ماشین  بعضی وقتا هم طلا زینتی میخرم به نیت عروسی وخونه خریدن بچه هام😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پول اضافه دستمون نمیاد نهایت بشه همون طلا وزن پایین خرید. من دو سه سال اخیر وسایل خونم رو عوض دارم ...

بهترین کار پارسال قبل عیدتمام وسایل برقی آشپزخونه عوض کردم والان بیشترشون افزایش خوردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810