تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازمخواستید خواب رو با کوچکترینجزئیاتی که به یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچکدوم از دور بریام حتی نزدیک ترینام از مسائل مهم زندگیم خبر ندارن ، با هیچکس خیلی صمیمی نمیشم ، اهل دوست و رفیق نیستم در حد اشنا و همکارم نگه میدارم همه رو ، اول به خودم فکر میکنم بعد به بقیه
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
کلا توی زندگی،با کسایی که داری زندگی میکنی چه سیاستی داشتی؟
روی خودمکنترل دارم یعنی بخوام درجا عصبی میشم نخوام نمیشم و حرف دیگران برام مهم نیست
اگه جایی کسی حرفی بهت زد جوابشو بده وگرنه روی دلت میمونه
مهمترین چیز توی زندگیم آرامش خودم ، شوهرم و پسرمه و تمام بقیه باد هوا هم نیستن
تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازمخواستید خواب رو با کوچکترینجزئیاتی که به یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم