2777
2789
عنوان

دلم ی تغییر کوچولو میخواد

258 بازدید | 32 پست

چکار کنم موهام قبلا عید مش کردم ولی الان ریشه هاش تیره سده دوی دارم یخورده روشن تر بشه ولی نارنجی هم نه ...ی قهوه ای ک رنگ صورتمو باز کنه.

منم مش و کراتین داشتم ریشه هاش دراومده مامانم گیر میده موهات سفیده برو ی رنگ بزار..موندم چیکار کنم منم

البته حوصله هم ندارم اینروزاا…دوس پسرم بی دلیل ۱۰ روزه که رفته حوصله خودمم ندارم اونوقت مامانم میگ برو چهارساعت بشین ارایشگاه رنگ مو بزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خب انجامش بدهاوی زندگی پر دغدغه ی امروزی اگه یکم به خودت برسی حالت بهتر میشه

منم شنیدم حال ادمو بهتر میکنه اما اینقدر حالم بده واقعا حس و حال اینک بشینم تو ارایشگاه.اونجا میری همه زنای متاهل حتی اهل دوس پسر همه شاد میگن میخندن چجوری تحمل کنی اخه

منم شنیدم حال ادمو بهتر میکنه اما اینقدر حالم بده واقعا حس و حال اینک بشینم تو ارایشگاه.اونجا میری ه ...

بخدا همه حالمون خرابه این روزا هر کسی یه مشکل و دغدغه داره  فقط بعضیل بلدن پطور حال خودسونو خوب کنن...من ک میخوام خودم تو خونه انجام بدم چون فقط ریشه موهامه کاری نداره

منم شنیدم حال ادمو بهتر میکنه اما اینقدر حالم بده واقعا حس و حال اینک بشینم تو ارایشگاه.اونجا میری ه ...

عزیزم سخت نگیر خب اگه این کارم نکنیم که از غصه میمیریم،چکار کنیم دیگه هرکسی یجور تو زندگیش اذیت میشه