2777
2789

واکسن ۴ ماهگی بخاطر نداشتن واکسن تو ۵ ماهگی زد بعد شش ماهگی که بردم واکسن برنم گفت باید این و با یک ماه تاخیر بزنی که باز هفت ماهگی بردمش گفتن واکسن نیست دیگه بعدش هم بچه ام همین طور سرما میخوره خوب نمیشه هشت ماهش هست بردمش بهداشت دکتر هم بود گفت نمیزنیم براش خطرناکه گفت زدنش بدتر از نزدنش هست الان نمیدونم چیکار کنم دارو هم سفکسیم پلارژین با این اسپری بینی هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خیلی میترسم به دکترم هم گفتم تاثیر داره دیگه این واکسن گفت بله داره چاره ای هم نیست باید خوب بشه جایی هم نمیرم ولی بچه مدرسه ای دارم دخترم خودم باباش هم مریض شدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار کامل خوب بشه بعد بزن.

اخه اینجا میگن دیگه فایده نداره ولی بهداشت و دکتر اونجا میگفت نه تاثیر داره چون دو دوزش زده مثلا باید ۱۰۰ درصد ایمن باشه الان ۹۰ درصد ایمن هست میگفت اگه بزنیم الان خطرناک تره 

2805
واکسن 6 ماهگی سرخک و سرخچه و اوریون هست که واکسن سنگینیه و تب میاره. اگر بچه تون خودش مریض و تب داره ...

نه تب نداره الان فقط در روز یه بار یا دوبار سرفه خلط دار داره 

میگم یعنی تاثیر داره اینقدر فاصله خانم که مسئول بود گفت دو دوزش زده الان به جای اینکه ۱۰۰ درصد ایمن باشه ۹۰ درصد ایمن هست گفت نگران نباش راست میگه؟؟

نه تب نداره الان فقط در روز یه بار یا دوبار سرفه خلط دار داره میگم یعنی تاثیر داره اینقدر فاصله خانم ...

بله. یک واکسنش همونیه که در 2 ماهگی و 4 ماهگیش زده. بنابراین ایمنی داره نسبت به اون بیماری ها

سخنی ندارم!