2777
2789

من اخیرا شروع کردم واسه کنکوری خوندن 

و اولین سالی بود که مشاور گرفتم 

نمیدونم چرا ولی نمیتونم با برنامه مشاور پیش برم و حس بدی میگیرم 

یجورایی انگار طرف ازادیمو‌ میگیره خودم دوست دارم با علاقه درس بخونم ولی وقتی خیلی بهم فشار بیاد حالم بد میشه و زده میشم 

از طرفی دلم میخواد یکی باشه بهم یادآوری کنه اگه جایی کوتاهی کردم 

الان دوروزه حالم بد شده نمیدونم واقعا چیکار کنم:)

یه حسی دارم که کار مشاور درست تره و اگه با اون پیش نرم رتبه خوب نمیارم ولی من دلم میخواد واقعا به کاری که میکنم علاقه داشته باشم و خودم بخاطر هدف خودم بجنگم نه اینکه بخوام بابتش به کسی جواب پس بدم:)

نمیدونم واقعا مشکل از منه یا مشاور 

ولی حس خیلی بدیه 

انصراف بدم؟😭

نمیتونی به مشاور بگی که تو برنامه بریزی زیر نظرش و اون بهت یاداوری کنه؟؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیتونی به مشاور بگی که تو برنامه بریزی زیر نظرش و اون بهت یاداوری کنه؟؟

اره خودشم میگه خودت بهم بگو چه ساعتی چه روزی برات چی بزارم 

ولی خب وقتی برنامه سبک میگم بهش میگه اینطوری نمیشه رتبه بیاری و... واقعا من الان نمیتونم بالای ۱۰ ساعت درروز درس بخونم زده میشم اینطوری 😭😭😭 

شاید باید کم کم برسونمش‌ به ۱۰ ساعت 

ولی اینا همشون میگن چون دیر شروع کردی باید ۱۰ ساعت بخونی حداقل

اگ حس بدی میگیری خودت برنامه ریزی کن.

آره ولی من متاسفانه هیجانی تصمیم میگیرم نمیدونم الان واقعا درست غلط چیه میترسم انصراف بدم و نتونم خودم برنامه بریزم چون عادت ندارم😭

آره ولی من متاسفانه هیجانی تصمیم میگیرم نمیدونم الان واقعا درست غلط چیه میترسم انصراف بدم و نتونم خو ...

عکس یک برنامتون بفرستید

شاید خیلی بی منطق چیده برات اذیتین

اگر هم مشکل از خودتونه پس یبار دیگه اهدافتو مرور کن برا خودت که اصلا برای چی قراره سختی بکشی

پایه دوازدهمی

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

یادش بخیرمن سال کنکورم پشتیبان قلمچیمو بلاک کرده بودمحتی مامانم هم بلاکش کرده بوداینقد ک ب من فشار ر ...

وای واقعا تف به ذاتشون:((( خوب کاری کردی😂😭

منم حس تورو به مدیر پارسالم داشتم واقعا کاری کرده بود باهام منی که سالم تر از بچه بودم مجبور بودم قرص بخورم برم مدرسه

البته امسال عوض کردم مدرسمو‌ و خیلی خیلی بهتر شده حالم ولی همیشه تودلم فحش میدم بهش 

عکس یک برنامتون بفرستیدشاید خیلی بی منطق چیده برات اذیتیناگر هم مشکل از خودتونه پس یبار دیگه اهدافتو ...

راستش من هدف سفت و سختی تعیین نکردم چون علاقم تو یه رشته دیگست. ولی میخوام تمام تلاشمو کنم و صدمو بزارم واسه کنکور و شانسمو امتحان کنم 

نمیدونم شاید مشکلم اینه که هدف سفت و سخت ندارم 

آخه از طرفی هم وقتی هدفم سفت و سخت یچیزی باشه استرس شدید میگیرم و این استرس باعث میشه کلا ازش فرار کنم 

پارسال مشاور داشتم انقد بم فشار اورده بود داشتم میمردم اصلا ظرفیت طرفو در نظر نمیگرفت برنامه ۱۵ ساعته میداد فرض کن😐خب طبیعیه که من نتونم همچین برنامه ای رو اجرا کنم بعدم افسرده بشم بگم من کم کاری کردم دیگه کلا نتونم بخونم.امسال دیگه خودم میخونم

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

پارسال مشاور داشتم انقد بم فشار اورده بود داشتم میمردم اصلا ظرفیت طرفو در نظر نمیگرفت برنامه ۱۵ ساعت ...

ی رتبه دورقمی داشتیم تو اموزشگاهمون امسال 

میگف من اصلا هیچ روزی نشده ۱۴ ساعت درس بخونم

اصلا امکان نداره بشه اینقدر مفید درس خوند همون بهتر خودت الان داری میخونی 

ی رتبه دورقمی داشتیم تو اموزشگاهمون امسال میگف من اصلا هیچ روزی نشده ۱۴ ساعت درس بخونماصلا امکان ندا ...

اره واقعا فقط بهم استرس میداد 

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️