دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میانگین حقوق برنامه نویسا خیلی کمتر از این مبلغه. ولی قطعا یه عده همچین درآمدایی دارن، چه تو برنامهنویسی و چه تو مشاغل دیگه. یه نگاه به آگهیا بندازید میانگین دستتون میاد.
والا پدر هپسرم خیلی گردن کلفت و پولدار و خیلی زرنگهاینا خانوادگی همینجوری زرنگ و قالتاقنارثیه انگار ...
پدر گردن کلفت و پولدار باعث میشه فرزندانشون به جای اینکه از صفر شروع کنن، از نود شروع کنن.بهتره با کسایی که چنین پدری ندارن مقایسه نکنید و نفرمایید تو تهران صد میلیون راحت به دست میاد.
مگه من گفتم برنامه نویسه یه کارگر خیاط بی عرضه ست که ازصبح ساعت شش میره تاشب ساعت ده آخرشم بااخلاق ب ...
اخه کلا تاپیک در مورد برنامه نویسی بود
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮