2777
2789

چند ساعت ؟؟ دخترم ماسک میزنه بغل باباشه من هیچکسو ندارم تاپیک قبلم گفتم عملمم یک روزه فقط اگر پرستار همراه با قیمت مناسب پیدا نکنم تنها گزینم شوهرمه دوستان نگین لطفا بچتو بزار پیش کسی بچه من فقط پیش خودم میمونه نهایتا پیش باباش 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خصوصی باشه شاید اجازه بدن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

حتی اگر بذارن هم بابچه کارت راه نمیوفته . اول که محیط بیمارستان عفونیه بچه ممکنه مریض بشه الوده هست بالاخره دست میزنه این ور اون ور ۲۴ ساعت که تو بغل باباش نمی شینه تکون نخوره . دستشویی باید بره گرسنه میشه خسته و عصبی میشه . از طرفی شوهرت بنده خدا به بچه برسه یا همراه شما باشه . مثال میگم شما از تخت اومدی پایین بری دستشویی مثلا همون لحظه بچه گریه کنه چیزی بخواد . مطمئن باش که حسابی برات ماجرا میشه تا بر فرض این که اصولا راهش بدن که خیلی بعیده ‌ . به نظر من راه منطقی اینه هزینه گرفتن پرستار رو هم یه خرج بدونی روی هزارتای دیگه که برای درمانت لازمه انجام بدی از خود بیمارستان یا شرکتای خدمات مریض در منزل بپرس سال ۱۴۰۰ من گرفتم ۲۰۰ بود یعنی الان مثلا از ۵۰۰ یا ۶۰۰ بیشتره یه شب ؟ به نظر من هنوز در شرایط شما ارزش داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگر بیمارستان خصوصی باشه احتمال خیلی قوی بذارن.اگر پرستار بخشم ادم کار راه بنداری باشه میتونی قبلش باهاش صحبت کنی بگی کسی رو ندارم همراه،اونم سعی کنه برا اتاق تو مریض دیگه ای نفرسته اوکیه.البته این در صورتیه که مریض کم باشه اگه تعداد مریض زیاد باشه واقعا نمیشه کاری کرد

مادرت باید میمود نمیخاد که رو پاش باشه دایم یک ساعت تا بهوش امدنت همون شوهرتم کلافه میشه فکر کردی راحته با بچه از صبح تا بعدازظهر اتو بیمارستانها 

یا میذاشتی بین ترم تا خواهرت میامد

چون تا وقتی بری جراحی کاری نداری وقتی از اتاق عمل خارج شدی یکم‌ دردداری و باید کیسه یخ بذاری و یک چیز بخوری و مرخصی 

به مادرت بکو بیاد چاره نداری چون مطمعن باش شوهرت بهت غر میزنه 

بعدم بچه ت گریه میکنه ببینتت یا همون به یک خدمات باید پول بدی دیگه شما پول عمل دادی پول دوتومنم بده بره

بچه ۳ و نیم ساله رو راه نمی‌دن

من یادمه ۷ سالم بود از در ورودی نگهبانی نمیذاشتن به خود محوطه بیمارستان وارد بشم و اونجا باشم چون گفتن محیط آلوده اس و فلان چه برسه بخش و اینا 

خدا ازشون نگذره یادمه خواهر بزرگم رفت داخل پیش مامانم من چند ساعت پشت در بیمارستان تنهای تنها ول بودم یه بچه دیگه هم مثل من بود😐😑

حتی اگر بذارن هم بابچه کارت راه نمیوفته . اول که محیط بیمارستان عفونیه بچه ممکنه مریض بشه الوده هست ...

آخه شهر ما نداره کم اقلیدم نیست هرچی میگردم نیست

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

شوهرت توی بیمارستان بچه ی ۳/۵ساله رو جمع کنه یا شمارو؟بنظرم اصلا بچتو خودت نزار بیاد هم عمل بینی داری هم خدایی نکرده بچه اونجا دست به جایی میزنه مریض میشه سخته

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]