2777
2789
عنوان

چار روزدیگ عروسیمه بیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 42 پست
قصد توهین ندارم خدای ناکرده ولی کل سال ما ایرانیا عزاداری و سوگواریه بره پی زندگیش ان شالله خوشبخت م ...

شما فکر کنم کاربر اهل سنت هستید شما که عزاداری ندارید اصلا و اینکه در طول سال همش عزاداری نیست 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
نژار شوهرت بفهمه حس بدی بهش دست میده

آره.. من که تااخر شب عروسی خوشحال وخندان بودم.. اخر شب موقع خداحافظی از مامان وخواهرام به پهنای صورتم اشک‌میریختم..بعدا شوهرم گفت احساس کردم  یه ادم ظالمم که دارم به زور ازخانوادت جدات میکنم..

پارسا پسرمامان😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم داشتم فکر میکردم به این موضوعتاریخ از دستم در رفته بهتره دل بدیم ب دل بزرگترین های دینمون.یقینا ...

پیج ارایشگرها میبینم صدای عروسی میاد

کلا تعجب میکنم مثل محرم و صفر دوماه هست چرا احترام به ۲۱ روز نمیزارن قبلا ها که ۷۰ روز بوده کمش کردن 

واقعا هرچه داریم از حضرت فاطمه است من یکی تا کارم گیره خدا بالای سرم میدونه تا صداش میزنم میگم یا فاطمه زهرا بخدا یجوری درست میشه همچی که میمونه ادم

خیلی اعتقاد دارم خیلی سنگینه این چندروز حرمت نگه داریم 

انشالله همگی عاقبت بخیر شیم

شما فکر کنم کاربر اهل سنت هستید شما که عزاداری ندارید اصلا و اینکه در طول سال همش عزاداری نیست

بله..ما هم شیعه وعاشق اهل بیتیم..اما سوالی که ازرهبری درباره برگزاری مراسم عروسی دراین ایام پرسیده بودن جواب این بود که چندروز ایام فاطمیه اول وچندروز فاطمیه دوم حرمت نگه داشته بشه.. وبستکی به اون منطقه وعزاداری دراون منطقه داره

پارسا پسرمامان😍
2805
پیج ارایشگرها میبینم صدای عروسی میادکلا تعجب میکنم مثل محرم و صفر دوماه هست چرا احترام به ۲۱ روز نمی ...

کلا دنیای امروز داره برسمت مادیات میره

و هر چی از خدا و بزرگانمون دورتر میشیم عواقبشم میبینیم

زندگیا یخ شده روابط سرد شده

همه چی ظاهر سازیه

همه گرایشات مادی

بالاخره دوری از منبع انرژی(خدا و اهل بیت+ این عواقبم داره

پیج ارایشگرها میبینم صدای عروسی میادکلا تعجب میکنم مثل محرم و صفر دوماه هست چرا احترام به ۲۱ روز نمی ...

عزیژم منم هرچی دارم از اهل بیته .. دیگ تایم نیود مجبور شدیم .. در ضمن من سوالم چیز دیگ ایی بود ... 

قصد توهین ندارم خدای ناکرده ولی کل سال ما ایرانیا عزاداری و سوگواریه بره پی زندگیش ان شالله خوشبخت م ...

انشالله خوشبخترین باشه🌹🙏

ولی کی احترام عزا رو داشتن دوماه محرم و صفر کاری کردن که اصلا هرسال بدتر از سال قبل میشه 

برمیگرده به اعتقاد هر شخص ولی بهتر اینه حرمت نگه داریم 

چطور تا کارمون گیره صداشون میزنیم انتظار کمک داریم ولی تو این شرایط اینجوری رعایت نمیکنیم

ای بابا

تاپیکتون ممنوعه تعلیق میشید قفلش کنید 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

من شیعه هستم ولی چرا ۲۱روز؟

حالا محرم و صفر ذاتا ماه حرام هست ولی این ایام که حرام نیست

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
من شیعه هستم ولی چرا ۲۱روز؟حالا محرم و صفر ذاتا ماه حرام هست ولی این ایام که حرام نیست

عزیزم دو دهه هستش بعدشم باید یکی دو روز مراعات کرد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

2810