2777
2789
عنوان

افزایش ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 161 پست
نمیدونم عزیزم۲۹۵ بعلاوه اون ۳۳درصد افزایش که دوستان میگن زیاد شده باید پرداخت کنید یعنی اگه افزایش ق ...

خدا کنه افزایش قیمت برای مرحله دوم باشه نه کل مبلغ

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
چطور میخوایم بقیه پولش رو جور کنیم؟یعنی باید ۱۶۰ میلیون اختلاف قیمت بدیم؟؟یا خدااابدبخت شدیم، ماشین ...

اخه چرا ماشین بفروشی برای پیش پرداخت؟نمیتونستی قرض کنی ؟

اگه نصفشو دادین به بقیه پول قیمت افزایشی میخوره .مثلا اگه ماشین ۱۶۰ گرون شده شما ۸۰ تومنشو میدی تقریبا

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو رو خدا راهنماییم کنیدمن تارا دستی ثبت نام کردم، مرحله اول ۲۹۵ پرداخت کردیمالان چقد باید تو ...

حدود ۳۷۰‌گلم‌باید پرداخت کنی مابقیشو .منم شرایط شما رو داشتم تارا دستی پیش فروش

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
ببخشید گلم یه سوال..الان قیمت تارا دستی چند شده؟چقدر افزایش خورده؟ ۱۶۰ میلیون؟؟😳😳

تآرا دستی حدود ۷۵۰ شده .اما ما چون نصفشو با قیمت قبل دادیم افزایش قیمت فقط نصفش به مابقی وجه میرسه گلم حدود ۸۰ میلیون

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
اخه چرا ماشین بفروشی برای پیش پرداخت؟نمیتونستی قرض کنی ؟اگه نصفشو دادین به بقیه پول قیمت افزایشی میخ ...

من طرح مادران شرکت کردم به اسمم دراومد

چون امید نداشتیم، یه دفعه دیدیم برنده شدم 

ما هم ۲۹۵ میلیون پول تو دستمون نداشتیم مجبوری ماشینمون رو فروختیم برای پیش پرداخت

با باقیمونده پولمون یه پراید مدل پایین خریدیم دم دستمون

این شد که تا الان دارم حرص میخورم

تآرا دستی حدود ۷۵۰ شده .اما ما چون نصفشو با قیمت قبل دادیم افزایش قیمت فقط نصفش به مابقی وجه میرسه گ ...

خدا کنه اینطور باشه

میدونی از چی حرص میخورم بالاخره ما بالا یا پایین پولشو با بدبختی جور میکنیم میدم 

دلم برای جوونا میسوزه برا مردم که دیگه امیدشون روز به روز کمتر میشه 

چطور میخوایم بقیه پولش رو جور کنیم؟یعنی باید ۱۶۰ میلیون اختلاف قیمت بدیم؟؟یا خدااابدبخت شدیم، ماشین ...

نوش جون اون ۱۶میلیونی که به این یارو رای دادن

هم خودشون هم یه ملت بدبخت کردن

حالا ۴ماه از عمر دولتش میگذره فقط خدا بهمون رحم کنه

ما هم پاسوز همون ۱۶ میلیون شدیم

یه کور سوی امید برامون باز شده بود تا یکم اوضاع بهتر بشه که گند زدن رفت ... رییسی جلوی گروهی ماشین و گرفت اینا شبونه همه چیو گرون میکنن

به هر حال از دولت براندازان انتظاری جز اینم نمیره 

خدا کنه اینطور باشهمیدونی از چی حرص میخورم بالاخره ما بالا یا پایین پولشو با بدبختی جور میکنیم میدم ...

دقیقا ‌.متم به فکر جوونام که چجوری میخوان ازدواج کنن و زندگی کنن با این گرونی ها .ایشا...خدا همراهمون باشه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰