سلام
مرسی شما خوبین؟
دیروز رفتم مدرسه، کلاس جبرانی گذاشته بودم مدیر اونجا بهم گفت بچهها اومدن اعتراض کردن گفتن خوب درس نمیدی البته ما به تواناییهای شما ایمان داریم ولی فکر میکنم چون مهندس هستی سطح بالا توضیح میدی
منم گفتم واقعا اینطور نیست من میدونم که اینا دو سال کرونا رو تجربه کردن و پایه خیلی ضعیفی دارن حتی بعضیاشون جدول ضرب بلد نیستن، سعی میکنم به ابتدایی ترین شکل ممکن توضیح بدم. حتی گاهی بین تدریسم بطور غیر مستقیم تمرین جدول ضرب میکنیم، اینا سر کلاس یاد میگیرن اما نمیرن تمرین کنن تکلیف انجام نمیدن اینو دیگه من بنظرتون باید چکار کنم
بعد معاون گفت بچهها گفتن همه تمرینارو حل نمیکنی میگی برید خونه خودتون حل کنید.
ینی از این حرف شاخ دراوردم گفتم من تک به تک حل کردم و حتی هر کدوم رو سه چهار بار توضیح دادم انقد توضیح دادم که الان درسم از همه همکارا عقبتره
خلاصه دیگه بحث عوض شد منم چیزی نگفتم توی دلم گفتم توضیحی به کسی بدهکار نیستم من تلاشمو کردم.بعد یکی از کلاسا نمراتشون لو رفته بود، اونا که مردود شده بودن زمانیکه من سر کلاس بودم اومدن دم دفتر اعتراض اعتراض که معلم ریاضی رو عوض کنید
اصلا یه جو منفی بر علیه من ایجاد شده بود
هرکس میدیدم میگفت بچهها خیلی بهت اعتراض کردن
ریلکس برخورد کردم ولی از درون خیلی اعصابم خراب شد
و دیشب کلی گریه کردم
اینهمه زحمت کشیدم. چقدر نمک نشناسن آخه
طرف پیامهای آسمانیشو یک شده، ریاضی هم حقش دقیقا یک بوده من بهش لطف کردم بهش دادم ۹، اومده اعتراض که معلم ریاضیمو عوض کنید
امروز قراره برم سر کلاسشون به معنای واقعی بشورمشون فقط