2777
2789
عنوان

بختک افتاد روم با ترس پریدم

154 بازدید | 17 پست

امروز مامانم بی نهایت زنگ زده بود بهم منم چون این روزها خیلی مشغله دارم آخرین دفعه روش قطع کردم ک ساعت سه شب بود 

همون لحظه حس بدی بهم وارد شد 

خلاصه خوابیدم داشتم خواب میدیدم که وقتی من قطع کردم مامانم همونطوری داشت ادامه میداد صحبتشو تو خواب داشتم فکر میکردم بیدارشم زنگ بزنم ک یک تو بختک افتاد روم مگ ول میکرد 😭😭😭😭چیزی بدتر از بختک تو خواب نیست واقعا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

رو من خیلی  بختک میفته و از ناله هام که به زور صدام در میاد خانمم منو بیدار میکنه چند وقته خانمم خیلی شکاک هست بهم گیر داده این بختک که روت میفته خانم هست یا آقا 

آخه بختک هم شک داره والا چرا اینقدر دیگه شک دارن به ادم

آرزوی موفقیت برای همه

همون فلج خوابه😂ما میگیم بدبخت نمیدونم چرا همش انقد میترسم با اینک میدونم دلیل علمی داره

اها که اینطور 

من تصورم اینه ی موجود زشت میوفته رو آدم 

یا بعضی وقتا خواب بد میبینم شوهرم میگه بختک بود 

در نهایت هیچوقت نفهمیدم بختک چیه😂

همون فلج خوابه😂ما میگیم بدبخت نمیدونم چرا همش انقد میترسم با اینک میدونم دلیل علمی داره

منم بختک لعنتو تجربه شو دارم ، چشمام باز بود عین گردباد میدیدم و سرم گیج میرفت.

دست و پاهام نمیتونستم تکون بدم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
من نوجوانی خیلی توی خواب به خاطر بختک اذیت میشدم مادرم از سید واسم دعا گرفت خوب شدم

چ عجیب 

من مطمئنم که هیچ ربطی به اونجور چیزا نداره چون یه مدت مجبور بودم طاق باز بخوابم و همیشه اینطور میشدم اون مدت تو حالت طاق باز بیشتر اتفاق میفته