2777
2789
چقد تصورتون از ازدواج ترسناکهالبته امیدوارم فقط تصوراتتون باشهن زندگی واقعیتوناتفاقا ادم درست انتخاب ...

پایینتر جواب دادم ن بابا ازدواج این نیست ک اگ ازدواج این باشه ک ادم بمیره بهتره اینو گفتم فعلا نیاز عاطفیشو نبینه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۰ سالمه ۱۷سالگی ازدواج کردم خداروشکر موفق شدم درسمم خوندم دانشجو دکترام اون موقع سوم دبیرستان بو ...

من مجردم نمیرسونم درسو

چطوریرباکارای خونه میرسونید آخه

2805
یکی هست ک هر کار بخای بکنی هیت میده فک میکنه صاحبته تو اسبشی توام باید اون چوب درخت البالو همیشه بزا ...

چوب درخت البالوروتواب میزارن که نشکنه؟یاچوب درخت انارومیزارن؟چوب درخت انارمن دیدم اصلانمیشکنه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه  
من مجردم نمیرسونم درسوچطوریرباکارای خونه میرسونید آخه

ازدواج که کنی خود بخود مدیریت زمانت خیلی بهتر میشه ازاینکه من سخت جونم شکی نیست اینو همه میگن ولی واقعا دیگه بعد ازدواج تمرکز بالاتر میره من بچه زیرسینم شیر می‌خورد جزوه تو اون یکی دستم بوده

ازدواج که کنی خود بخود مدیریت زمانت خیلی بهتر میشه ازاینکه من سخت جونم شکی نیست اینو همه میگن ولی وا ...

والا من کلا زمان کم میارم   نهاربپز شام میاد شام بپز لبلس شستن  لباس شستی خونه به هم ریخته س خونه جمع شد مهمون میاد

والا من کلا زمان کم میارم نهاربپز شام میاد شام بپز لبلس شستن لباس شستی خونه به هم ریخته س خونه جم ...

باید از خوابت بزنی مثلا ۳ساعت آخر شب که همه خوابن بذار برا مطالعه ۲ساعت زودتر از بچه ها اگه بچه داری بیدار شو تو طول روز که بیکارشدی بالاخره تایم آزاد میاد اونموقع هم وقته درسه

والا من کلا زمان کم میارم نهاربپز شام میاد شام بپز لبلس شستن لباس شستی خونه به هم ریخته س خونه جم ...

سعی کن صبح ها همراه ناهار شامم بذاری، همزمان که داری غذا درست میکنی لباس‌شویی روشن کنی...میدونی باید تند و سریع پیش بری منظورمه دیگه شرایط ما با حالت عادی فرق داره باید دوسه تا کارو باهم انجام بدی