2777
2789
عنوان

افغانا میرن عمل میکنن شبیه ایرانیا بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
الله اکبرخدا به داد ما پسرا برسهیهو با یه دختر میریم تو رابطه و بعد چند سال میفهمیم افغانی بوده

روز اول چت بگو یه عکس قدیمی رو بزار رو جلد شناسنامه عکس بفرست تاکییدم بکن جلد شناسنامه باشه 🤣🤣🤣

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
اول تاپیک حدس زدم با افغانی دعوات شده اینطوری میگی،گویا درست فکر کردم

نه دعوام نشده تا حالا

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
فکر کنم تاپیک ترکید که باهاش دعوا کرد

دعوا نکردم من که😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
روز اول چت بگو یه عکس قدیمی رو بزار رو جلد شناسنامه عکس بفرست تاکییدم بکن جلد شناسنامه باشه 🤣🤣🤣

اگه ممانعت کرد چی🤔

یعنی حتما افغانیه

سوختمو دل به هیچ کسی ندادم(●'◡'●)

کله و چشماشون و که نمیتونن عمل کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه ممانعت کرد چی🤔یعنی حتما افغانیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا قیافه هر کشور و قومیت از دید خودش خوبه

مثلا چینی ها از نظر خودشون خوبن

ژاپنی ها از نظر خودشون خوبن

ایتالیایی شاید از ژاپنی خوشش نیاد برعکسشم صادقه

ما زیبا و زشت نداریم اینا سلیقه هست و هر انسانی ممکنه از یکی خوشش بیاد بقیه نیاد

مثلا من به شخصه از چشم رنگی خوشم نمیاد چشم سیاه دوست دارم شاید بعضیا عاشق چشم ابی باشن 

از آدم های بور بدم میاد شاید بعضیا عاشقش باشن

افغانی ها هم بخاطر اینکه زمان زیادی ایران زندگی کردن ایران رو لاکچری میدونن خخخ