2777
2789
عنوان

کسایی که از بارداری و زایمان سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اول یه جا رفتم سونوگرافی . فکر کنم یه جا دیگه ام برم بد نباشهمثلا فکر کن این هفته رفتم سونو گف ...

عزیزم برای اندازه گیری سرویکستو سونو خطا رایج هست چون ممکنه اون روز پیاده روی کرده باشی یا حتی تو سونو سایه بیافته و... ولی سرویکس بالای ۳۰ نرمال هست نگران نباش

عزیزم برای اندازه گیری سرویکستو سونو خطا رایج هست چون ممکنه اون روز پیاده روی کرده باشی یا حتی تو سو ...

حق با شماست خیلی ممنون مهربون❤️

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
سلامت باشین گلم ممنونم آخه دکتر به من گفت ۲۸ هفته برو سونو بده طبق سونو ان تی من یکماه دیگه میشم ۲۸ ...

حتماااا طبق سونو ان تی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

این یه روش پزشکیه که شما سر درنمیاری ولی دکترا میدونن

دقیقا وقتی نطفه بسته شده رو در نظر میگیرن زمانی ک زندگیش شروع شده نه زمانی ک رابطه داشتید

خیلیا اومدن گفتن زمانی ک زنم باردار شده من مسافرت بودم طبق تاریختون

بعد دکتر گفته ما شروع زندگیو در نظر میگیرم ن موقع رابطه🙂

این یه روش پزشکیه که شما سر درنمیاری ولی دکترا میدونندقیقا وقتی نطفه بسته شده رو در نظر میگیرن زمانی ...

خب شروع زندگی کی هست ؟ قطعا دو هفته بعد رابطه دیگه

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله