2777
2789
عنوان

کسایی که از بارداری و زایمان سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از اول یه جا رفتم سونوگرافی . فکر کنم یه جا دیگه ام برم بد نباشهمثلا فکر کن این هفته رفتم سونو گف ...

عزیزم برای اندازه گیری سرویکستو سونو خطا رایج هست چون ممکنه اون روز پیاده روی کرده باشی یا حتی تو سونو سایه بیافته و... ولی سرویکس بالای ۳۰ نرمال هست نگران نباش

عزیزم برای اندازه گیری سرویکستو سونو خطا رایج هست چون ممکنه اون روز پیاده روی کرده باشی یا حتی تو سو ...

حق با شماست خیلی ممنون مهربون❤️

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
سلامت باشین گلم ممنونم آخه دکتر به من گفت ۲۸ هفته برو سونو بده طبق سونو ان تی من یکماه دیگه میشم ۲۸ ...

حتماااا طبق سونو ان تی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

این یه روش پزشکیه که شما سر درنمیاری ولی دکترا میدونن

دقیقا وقتی نطفه بسته شده رو در نظر میگیرن زمانی ک زندگیش شروع شده نه زمانی ک رابطه داشتید

خیلیا اومدن گفتن زمانی ک زنم باردار شده من مسافرت بودم طبق تاریختون

بعد دکتر گفته ما شروع زندگیو در نظر میگیرم ن موقع رابطه🙂

این یه روش پزشکیه که شما سر درنمیاری ولی دکترا میدونندقیقا وقتی نطفه بسته شده رو در نظر میگیرن زمانی ...

خب شروع زندگی کی هست ؟ قطعا دو هفته بعد رابطه دیگه

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله