دختر من۳ سال و نیم هست خیلی شلوغه خیییلی میخوام ببینم پیش فعال یا اینکه شیطون و شلوغه مثلا شبها یکسره دوست داره بازی کنه شیطنت کنه شلوغ کنه شبها ساعت ۳ به زور میخوابه به جاش از اونور ساعت ۱۲ظهر اینا بیدار میشه من و شوهرم با مامانم اینا خیلی خیلی خیلی لوسش کردیم سر هرچیزی گریه میکنه دوساعت کامل . اصلا به حرفم گوش نمیده فقط کار خودش انجام میده هرچقدر حرصم درمیاد چندتا میزنمش تو روی من وایمیسته میخنده دردش نمیاد نمیدونم پرو لوس شده یا از چیه . از خواب که بیدار میشه یکسره حتی دک دقیقه هم نمیشینه کلا سرپا و درحال خراب کاری و گند کاری فقط تایم نشستنش وقتی کارتون ببینه یا گوشی بازی کنه درغیر این صورت کلا سرپا بدو بدو کردن و شلوغ کاری و خراب کاری کردن .هرچی میخواد همه کاراش با گریه و خودش زدن جلو میبره و همه میریم سمتش که اینکار نکنه اونم راهش بلد شده در کل خیلی اذیتم میکنه ولی خیلی دختر باهوش و زرنگیه خیلی زود یه چیز یاد میگیره یا حفظ میکنه و سر شیطنتش خیلی میترسم که پیش فعال نباشه چندین نفرم بهم گفتن دخترت خیلی شلوغ مثل پیش فعال هاس ولی مادرشوهرم میگه که شوهرم منم خیلی شلوغ بوده مثل دخترن خیلی نگرانم چیکار کنم