2777
2789
عنوان

طبیعیه نامزدم هیچی راجب دخترا نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 32 پست

پارتنر من خیلی کنجکاوه و دوس داره همه چیو بدونه

از اولش خیلی چیزارو بلد بود خیلی چیزا هم خودم

بهش یاد دادم. بعضی پسرا کلا تو این فازا نیستن

یه دنیای دیگه ای واسه خودشون دارن

بخاطر همون در جریان این چیزا نیستن😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درحد پریود دیگ دبیرستان خوندههه 😂ولی بنظرم لازمه یاد بگیره ی دوره بفرستش 😂

ن خدایی پریودم هیچی بلد نیس ینی بار اولی ک بهش گفتم پریود شدم یچیزایی میگف من برگام ریخته بود😂😂😂

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
ن خدایی پریودم هیچی بلد نیس ینی بار اولی ک بهش گفتم پریود شدم یچیزایی میگف من برگام ریخته بود😂😂😂

والا بگم چی 😂🦦

بنظرم تنها پسری ک خیلی بیشتر دخترا، دخترارو میشناسه سوگنگه 😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

اینستا اینا داره؟ یوتوب؟

اینستا داره ولی زیاد استفاده ای نداره ۶۰ درصد تایم شبانه روز سرکاره وقت نمیکنخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حقققققققق

خودش میگه خوشبحال پارتنرمه 😂 چون درک میکنه

حتی دستگاه شبیه ساز درد پریودم زده بودن 🤣

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

چی می‌گفت اینو دیگه باید میدونست.

بابا این فک میکرد دردی ک من میگم درد اون ناحیه پایینه میگفتم دل و کمر باور نمیکرد 

بعدم اینکه فک میکردم خون ک میاد بخاطر اینه ک زخم میشه🤣🤣🤣🤣

میگف وقتی باردار بشی سخته برات بخوای همش پدعوض کنی ینی اینم نمیدونس باردار ک میشی دیگه مریود نمیشی🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونه یا خودش زده به ندونستن که طبیعی جلوه کنه😊😊😊😊😊😚😚

ن واقعا نمیدونه بابا فرقش مشخصه پراش میریزه هرچیزجدیدی ک میگم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810