2777
2789
عنوان

اکسم فک کنم عضو نی نی سایت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نیسایت واقعا مخصوص خانوماست؟؟؟؟

از اسمش کاملااا مشخصه مخصوص خانمااااااست💁

لاقل بذار 1 ساعت از عضو شدنت بگذره😂🤷🏻‍♀️

پسر قشنگم🐣 جوری بزرگت میکنم که فکر نکنی چون پسری میتونی هر غلطی دلت خواست بکنی☺️🫶

2805
ب من ک خیلییییی کمک کرد

آره تاپیک های دعوا با مادرشوهر و خواهرشوهر

و..... حتما بهت خیلیییبیی کمک میکنه و تو زندگیت هم تاثیر مهمی داره

پسر قشنگم🐣 جوری بزرگت میکنم که فکر نکنی چون پسری میتونی هر غلطی دلت خواست بکنی☺️🫶

از مرحله ی پرنسسعلی رد شده بود

و به مرحله ممدرلا رسیده بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
واای خدا کاش مردا هم یه همچین سایتی داشتن خوب میشددد

ددی سایت هست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
آره تاپیک های دعوا با مادرشوهر و خواهرشوهرو..... حتما بهت خیلیییبیی کمک میکنه و تو زندگیت هم تاثیر م ...

اینا که نه

ولی مثلاً قبل ازدواج همه چیو بزنی ب اسم مادرو 

و.... اینا خیلی ب دردم میخوره 

الان یعنی من باید رفتنی باشم؟؟؟

خداحافظ ای شعر شب های روشن

اینا که نهولی مثلاً قبل ازدواج همه چیو بزنی ب اسم مادرو و.... اینا خیلی ب دردم میخوره

آره بزن به اسم مامانت تا موقع تقسیم ارث صد تا صاحب پیدا کنه. یه جوری میگین امواااال انگا ثروت ایلان ماسک و دارن یه پراید 150 تومنی دیگه شد اموال!😂 هر چند که فکر نکنم شما همون و هم داشته باشی