2777
2789
عنوان

کاش میشد برمیگشتم به سال 1384

488 بازدید | 36 پست

توکوچه با دوستام بازی میکردیم، بعدش بعدازظهر که میشد پول توجیبیامونو برمیداشتیم میرفتیم بستنی یخی میگرفتیم، توحیاط خونمون خاله بازی میکردیم، ممتظر داداشم میشدم ازمدرسه بیاد برام خوراکی بحره بیاره. خدایااا چه اون روزا پاک بودن. مردا اهل زندگی بودن زنا حیا داشتن، خاکی بودیم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقااا بهترین دوران زندگیم دهه 80 بود🥲 چقد همه چی خوب بودددد

hammid_403 اینوتگ کن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سال ۸۴ رو دوست ندارم،مزخرف ترین روزهای زندگیم همین دورانه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چزا

اشخاصی اومدن تو زندگیم و بعد برای همیشه محو شدن و همیشه فکر کردن بهشون برام ازاردهندس

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ای خدا الان همه بزرگ شدن میان هزار ننگ میزن به آدم متاسفانه خواست خدا این بود بیمار شم ولی داداش احمق من میاد میکوبه تو مریضی تا آخر عمرت ....آدم از هیچکی خیر نمی‌بینه تو این زمانه

2810