2777
2789

نمیدونم چرا اینطوری شدم 

حالم خوش نیست 

از دست دادن خانواده 

بچه دار نشدنم

بی پولی 

از گذر عمر 

میترسم 

میشه یه صلوات برای من بفرستین 

خدایا هیچ وقت ولمون نکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از مرگ عزیزانم میترسم 

وقتی میگم فردا اینجور میکنم،وقتی میگم هفته بعد بریم سفر،وقتی فکر کاری رو در آینده میکنم همش میترسم،میگم تا اون روز چی شده،مردم یا زنده ام،عزیزام زنده ان؟؟وقتی دارم خوش میگذرونم،وقتی کنارشون هستم

خیلی حس بد و مزخرفیه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
به گمانم روانی شدم

ن خب از دست دادن عزیزان و فشار مالی همین دوتا کافیه ک بیوفتی تو استرس و ترس از دست دادن و افسردگی... زندگی شاد و بدون ترس و با ارامش حقته مث خیلیا ک پیر میشن اما سرحالن و شاد تو هم حقته شاد باشی

به گمانم روانی شدم

عزیزم خدا تو قران میگه شیطان میخواد مومنان رو ناراحت کنه ، من اینو خودمم تجربه کردم هزار تا فکر بیخود میاد تو ذهنت و بعضی وقتا آدم حتی گریه ام میکنه!       به خدا پناه ببر و بگو خدایا خودمو ب تو سپردم

خدایا خودمو به تو سپردم.

می‌دونم ولی به خدا افسرده شدم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی

به خدا توکل کن و خودتو بیشتر به خدا نزدیک کن

و از معجزه شکر گذاری هم غافل نشو

صبحا که بیدار میشی و شب ها که میخوای بخواهی با چند جمله از خدا بابت چیزایی که داری و چیزایی که دوست داری داشته باشی تشکر کن 

و یادت باشه همه چی از درون مغز تو شروع میشه

هر وقت تونستی ذهنت رو مدیریت کنی

میتونی همه چیو درست کنی