2777
2789
عنوان

دو تا بچه کوچیک و پشت سرهم و منی که کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست

فقط بدون تو خیلی قوی هستی  خدا بهت سلامتی بده اینو بدون چندیال دیگه جفتشون باهم بزرگ میشن وتو نفس راحت میکشی همین که‌ تنها نیستن وباهم سرگرم میشن کلی میتونی به خودت برسی تموم میشه این روزها جوری که‌ دلت تنگ بشه به این روزها

بعد میگن دوتا بچه پشت سرهم بیارین باهم بزرگ بشن😫

واسه مادر خیلییی سخته و واقعا انگار از عمرش کم میشه

ولی این روزاهم میگذرن و یهو راحت میشی

عزیزم مامانت نمیتونه چند روز بیاد پیشت؟

یا تو چند روز بری اونجا. هم حال و هوات عوض شه

هم اونا بچه رو نگه دارن یکم بخوابی و از کارای خونه

و بچه‌داری دور بمونی. یا خواهری دوستی چیزی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تموم میشه میدونم خیلی سخته،من پسرم رسماً روانیم کرده بود،وای چی بگم،تا شیش هفت ماهگی فقط گریه ...

منم پسرم ماه دیگه ۴سالش میشه حرف نمیزنه کلی دکتروگفتاردرمانی بردمش خیلی تاثیرداشته تویادگیری و درک وفهم مسائل اما توخانواده همسرم ارثیه کلا بچه هاشون ۴سال به بعد حرف میزنن

همه چی و میفهمه پسرم ولی توحرف خیلی تنبل تشریف داره

اصلا فقط این بشر من‌ودق بده راحت کنه

اسی به ماهنای واقعی خسته نباشید

تاپیکهامو بخونی میفهمی منم همینم

گاهی اوقات نمیکشم گریه میکنم عصبی میشم داد میزنم اما بهم میگن روانی هستی

ازینکه حتی نمیتونم تلویزیون ببینم حتی گوشی بگیرم دست هم در عذابم

اگه بخوام یه جیزی بخورم اصلا گیر خودم نمیاد باید بدمش اونا

اگه بخوام برای خودم خرید کنم پسرم مثل جاری و هوو رفتار میکنه

یعنی خودمم نمیدونم وسط این زندگی چه غلطی میکنم

امیدوارم ک همیشه سالم باشن بزرگ بشن ماهم رلحت شیم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

واسه چی گریه کردی 😶 خب بچه اس دیگه ولش کن حساس نباش مگه چیکار میکنه؟

خیلی شیطونه خیلی خیلی خیلی تموم روز تحمل میکنم اما آخر شب کم میارم دیگه از نظر روحی و جسمی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

من دیگه گریه م نمیاد اصلا یجوری شدم نا شکری نمیکنما هزار بار شکر ولی خوشبحال کسی که یه نفر رو داره ب ...

بده دست همسرت برو بیرون

باورت میشه من الکی بهش میگم با دوستم قرار دادم اما میرم ی گوشه تو ماشین ریلکس میکنم میرم ی جایی یه دونه آ‌دمم نبینم اینقدر ک خستم از دیدن و شنیدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️