2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میزاری هم حداقل این ایموجی رو فراموش نکنخیلی مهمه🧿🧿🧿🥲💔

اخ گفتی ها داشتم یادم میرفت برم براش اسپند دود کنم ی وقت کسی چشم نزده باشه آقایی خوشگلمو 😍😂😂😂😂😂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

راستشو بگو ماهی چقد برا نودالیت خرج میذاری رو دستش😂

یبار یه باکس بزرگ خرید دیگه نگرفت

گفت تکراریه😂💔

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
نه توروخدا خودتونو زحمت ندین 😂😂😂

خلاصه تعارف نکن اگ خواستی بگو هر وقت دیدی اشتهات کم شد ی خبر بهم بده 😂😂😂😂😂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

به طرز عجیبی همتون قشنگین و به پارتنرتون میاین🥲😍

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اخه رفتاراشم بچگونس مث بچه ها لج میکنه عقلش هم کامل نیس مث بچه ها😕😂

مردا همه همینن بخدا

از بچه بگیر تا پیرمرد😂

هیچوقت بزرگ نمیشن

2810