2777
2789

خیلی چیزا خیلییی چیزا کلا با از دست دادن بود که بزرگ شدم

من آرزوهام از دست دادم

کسی که دوستش داشتم چندین بار از دست دادم

ادمایی که دوستشون داشتم برای همیشه از دست دادم

خنده هامو از دست دادم

خودمو از دست دادم

یه وقتایی کل زندگیم از دست دادم

وای من خیلی چیزا از دست دادم

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه طوری یعنی چی بیشتر بگو

توصیم به جوونا اینه هیچوقت بخواطر هیچکس آینده و زندگیتونو تباه نکنین هرچقدر خونه پدر مادر بد باشه ولی هیجایی بهتر از اونجا نیست تحمل کنین و خودتون زندگیتونو بسازین و هیچوقت فکر نکنین یکی پیدا میشه و براتون زندگی رویایی میسازه

2805
خونه ای که با پول زحمت کشیده خریدم تحت تاثیر احساسات و حرفهای مادرم تقدیم برادر آشغال و زن آشغال تر ...

چرا عزیزم

خب می تونستی فقط اجازه بدی یه مدت تو خونت زندگی کنن چرا تقدیمشون کردی

خیلی چیزا خیلییی چیزا کلا با از دست دادن بود که بزرگ شدممن آرزوهام از دست دادمکسی که دوستش داشتم چند ...

اگر متولد 80 هستی. شاید برای جبران همه اش وقت باشه. ناراحت شدم واقعا کامنتت رو خوندم.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش