2777
2789
عنوان

یه مادر خسته از حرف نزدن کودک سه سالش

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره باید همینکارو کنمکلا داره مقایسه میکنه کل ذهنش مقایسه س اما چاره چیهتوکل به خدا

هرچند من برام مهم نیست

چون اصلا خانواده شوهر آدم حساب نمیکنم

از نظر من گاو هستن خانواده شوهرم گااااااااو باز خاصیت داره اینها ندارن

ولی دو بار جواب بده ک خفه شن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
هرچند من برام مهم نیستچون اصلا خانواده شوهر آدم حساب نمیکنماز نظر من گاو هستن خانواده شوهرم گااااااا ...

من بعضیا رو دیدم انقدر سنجیده حرف میزنن و رفتار میکنن 

اما مادر شوهر من نمیدونم چرا دلش میخواد عذابم بده

اما یکی دوتا حرف درست حسابی باید آماده کنم به موقه جواب بدم

ببرش بهداشت محلتون،بهت مرکز شنوای سنجی معرفی کنه ،احتمالا تو گوش هاش مایع هست .چون روی گفتار تاثیر میزاره

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من بعضیا رو دیدم انقدر سنجیده حرف میزنن و رفتار میکنن اما مادر شوهر من نمیدونم چرا دلش میخواد عذابم ...

خانواده شوهر خوب هم زیاد داریم

مال من و تو داغون هستن

مهم شوهرت نه اونها 

فقط شوهرت نگه دار

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

منم این مشکل رو داشتنم منتها تا سن۲/۵سالگیش 

الان سه سالشه دقیقا از ۶ماه پیش شروع کرد جمله گفتم و بعدش سریع شعر خواندن و دهن سرویس کردن

نگران نباش ولی گفتار درمان رو ببر 

منم نگران پسرمم از بس که همه میگن چرا این اینجوری حرف میزنهپسر من 1 سال و 9 ماهشه خیلی زود کلمه گفت ...

امکان نداره بچه از ۳ یا ۴ ماهگی کلمه بگه اصصصلا امکانش نیست زودترین زمانی که بچه میتونه کلمه بگه ۹ ماهگیه

منم پسرمو دقیقا همسن دختر شما بود بردم گفتار درمانی تست و اینا گرفت گفت مشکلی نداره 

گفت جم کیدز به هیچ عنوان نبینه تی وی و گوشی اصلا ندین بهش ساعت ۹ باید بخوابه بعد هم گفت بذارش مهد کودک با هم سن و سالاش بیشتر وقت بگذرونهد

پسرم سه سال و بییت ماهش بود دیگه حرف زد 

دو هفته قبل تولد چهارسالگیش بود الان قشنگ میحرفه فقط جای فعل و فاعل و مفعولو قاطی میگه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

خواهر زاده منم دقیقا همسن گل دختر شماست اونم دقیقا همینجوری حرف میزنه فداش بشم من 

مشکلی نیست به مرور بهتر میشه نگران نباش یه چند وقتیه عاشق موزه هی براش می‌خرن 

انگار کلمات بیشتری داره میگه به خواهرم گفتم‌که انگار موز طبع گرمی داره رو زبونش اثر کرده 

گفت آره مثل اینکه از موز هستیه مدتیه  همیشه میخوره 

دیگه نمیدونم ربط داره یا نه 

ولی شنیدم از سردی که زبونشون دیر وا میشه‌

پسر دایی من‌تا هفت سالگی درست نمیتونست حرف بزنه الان بیا ببین مجلس دست میگیره از سخنرانی کردن 

امکان نداره بچه از ۳ یا ۴ ماهگی کلمه بگه اصصصلا امکانش نیست زودترین زمانی که بچه میتونه کلمه بگه ۹ م ...

عزیزم پسرم سه ماهگی بهش میگفتم بگو آب میگفت آب

از 4 ماهگی گفت مامان بابا عمه‌ عمو

یعنی میگفتم بگو عمه میگفت عمه 

وقتی که بهش میگفتم تکرار میکرد 

میگفتم بگو بابا میگفت بابا 

نه اینکه خودش بگه .. من میگفتم اونم تکرار میکرد تقلید میکرد.. حتی همون موقه تایپیک هم زدم 

حتی فیلماش هست 

2810