2777
2789
عنوان

امشب از ته قلبتون دعا کنید 😭😭😭

1 بازدید | 14 پست

خدا هیچ دلی رو بیکس وتنها نزاره 😭😭

بی عشق نکنه😭😭😭من درد تنهایی بعد معشوق رو دارم میکشممم😭😭😭

خدا عدالتت کجاست😭😭😭

تو خداییی پس خداییت کو😭😭😭

چرا منو به عشقم نرسوندی 😭😭😭😭😭

چرا خدااااا😭😭😭😭چرااااااا😭😭😭😭😭

جواب بده😭😭😭😭😭

دعا کنید نمیرم از عشقش😭😭😭دعا کنید نمیرمممم😭😭😭😭😭من نمیتونم عشقمو بدم به کسی 😭😭😭😭😭خدا من رضا مو دوست دارممم😭😭😭😭😭به چه زبونی بگم😭😭😭😭

خدا من میمیمرمم واسش😭😭😭😭

ای مردم من رضا مو. دوست دارم میمیمررممم براش😭😭😭طاقت دوریشو ندارممم😭😭😭😭😭

من شبام بدون اون روز نمیشه😭😭😭😭

من میخوامش😭😭😭😭

من رضامو میخوام😭😭😭😭😭😭

خدا عداالتت کجاست😭😭😭😭

خدا دارم سکته میکنم😭😭😭😭

خدا طاقت ندارم😭😭😭😭😭

کور شدم 😭😭😭😭خدا نای گریه کردن ندارممم😭😭😭😭😭نفس نمیتونم بکشمممم😭😭😭😭این عدالت نیست😭😭😭😭من این دنیا رو نمیخوام😭😭😭😭😭من بدون عشقم نمیخواممممم به کی بگم دردمووووو😭😭😭😭😭😭

ب کی بگم😭😭😭😭😭گلوم خشک شده 😭😭😭نفسم خشک شده😭😭😭خداااا مگه من چقدر بد بودم😭😭😭😭😭

ثنا بانو سابق 1380هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

رضا کجاست اونم دوستت داره ؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
اره😭😭😭

خوب مشکل چیه با هم باشد ازدواج کنید الان برای چی ناراحتی وقتی اونم دوستت داره 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
من تا لب مرز این حس و حال رفتم و خیلی بده میدونم درکت میکنمان شاالله که با عشقت زندگی کنی عزیزم غصه ...

من دارم جون میدم😭😭😭😭😭

اروم وقرار ندارم😭😭😭😭من جون میدم واسش😭😭😭

ثنا بانو سابق 1380هستم