2777
2789

من بخاطر یسری مسائل دوباره رفتم دانسگاه کارشناسی ی رسته بااینده بهتر بخونم 

بعد من ۲۷ سالمه بچه های هم دوره من ۲۰ یا ۱۹ هستن  ی پسر تو کلاس هس خیلی شبیه دحتراس حرکاتش مثلا زیاد چت میکنه با دخترا زیاد حرف میرنه چن رنگ جزوه مینویسه

بعد امشب تو گروه کلاس باز پا ب پای دخترا فقط خودس از اقایون بود هی چت کرد من گفتم بچست شاید جدی نگیزه بش گفتم چ لزومی داره ی اقا پا ب پا خانم انفد بحرفه چون از اقایون فقط این میحرفید گفتم در اینده بت میگن خاله زنک

اقا همه ریختن سرم ک گروه دوستانه هس زیاد حرف زدن ربطی ب جنسیت نداره چرا تو گروه گفتی

البته بگم خودمم ناراحت شدم از کارم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی کارت زشته 

اتفاقا همچین پسرایی ک خودشونو نمیگیرن و با دخترا شوخی میکنن و حرف میزنن راحت تر میتونن خودشونو تو دل دختر جا کنن و کیس مورد علاقه اشونو با شناخت پیدا کنن

چرا شخصیت یکیو تو جمع خرد میکنی؟

عزیزم خیلی کارت زشته اتفاقا همچین پسرایی ک خودشونو نمیگیرن و با دخترا شوخی میکنن و حرف میزنن راحت تر ...

فک کردم فضا فانه ب شوحی میگیزه حرفمو

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
رو خودت کار کن ....مردم داری خیلی حس خوبی بهت خواهد داد

پیش خودم میگفتم بچه هستن بابا نمیدونم ولی پسره عجیب مث دختراس حتی موقع جزوه نویسی ب دخترا میگ وایس جا موندم

الان چکار کنیم ما؟ منم مثل تو دانشجوام و همکلاسیام از خودم کوچیکترن، مثل تو بینشون راحت نبودم اونا هم منو راحت نمیپذیرفتن، و خودمم رک ام اما همیشه سعی کردم سرم تو کار خودم باسه و به وظایفم برسم و دیگران رو ناراحت نکنم ولی این از سمت اونا زیاد وجود نداشت از هر فرصتی که داشتن استفاده میکردن برا ناراحت کردن چون تحمل منو که رقیبشون بودم نداشتن

الان چکار کنیم ما؟ منم مثل تو دانشجوام و همکلاسیام از خودم کوچیکترن، مثل تو بینشون راحت نبودم اونا ه ...

سریع بهم ریختم ازش عذر خواهیم کردم

کار خوبی کردی ولی خب فایده نداره باید رو خودت بیشتر کار کنی، منم خودم از این مشکلات دارم

نمیدونم خدا خودت کمکم کن

همین ک فهمیدی کارت اشتباهه خوبه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

2810