2777
2789
خیر واقعی نیست این کتاب اصلا نخوندیش

بسه کل پست هات توهین ب خدا و قرانه 

کوتاه بیا

برو با همون موکل شیطانی خودت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بدبختم موکل هم ندارم 😂

خب پیدا  کن

زیاده از اینا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عکس پروفایل خودتونی؟ 🥲

نه عزیزم 

لااقل کفرتو برا خودتون نگه دارین که گناه کسی دیگه گردنتون نباشه‌‌.. شورشو درآوردین به سگ و گربه و هم جنس گرایی و شیطان پرستی کسی توهین کنه ، روشنفکر میشید و میگید هرکسی اعتقاد خودشو داره و به انتخاب آدم احترام بذارید، تازه اگه فحش ندین.. بعد به خدا و قرآن توهین میکنید..  

مشکلی ندارم عزیزم دوست داری بخون ولی واقعی نیست این کتاب. شب بخیر

دفعه آخرت باشه درباره قرآنِ عزیز چنین نظری میدی 

اتفاقا توی قرآن درباره کسانی مثل شماهم آیه اومده 

«آنها مى‌خواهند با گفتار جاهلانه خود نور خدا را خاموش كنند،خدا نمى‌گذارد،بلكه نور حق پيوسته در مراحل كمال و تماميّت سير مى‌نمايد،هرچند كه كفّار ناراضى و مخالف باشند»

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
مشکلی ندارم عزیزم دوست داری بخون ولی واقعی نیست این کتاب. شب بخیر

ااقل کفرتو برا خودتون نگه دارین که گناه کسی دیگه گردنتون نباشه‌‌.. شورشو درآوردین به سگ و گربه و هم جنس گرایی و شیطان پرستی کسی توهین کنه ، روشنفکر میشید و میگید هرکسی اعتقاد خودشو داره و به انتخاب آدم احترام بذارید، تازه اگه فحش ندین.. بعد به خدا و قرآن توهین میکنید.. 

دفعه آخرت باشه درباره قرآنِ عزیز چنین نظری میدی اتفاقا توی قرآن درباره کسانی مثل شماهم آیه اومده «آن ...

اگر دفعه آخرم نباشه چیکار می‌کنی مثلن؟ وای چقدر ترسیدم

چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...! 
2810