2777
2789
عنوان

فکر کنم درد زایمان باشه😭

666 بازدید | 87 پست

سلام خانوما امروز رفتم معاینه که تحریک کنه زودتر دردم بیاد فکر کنم الان درد زایمان منو گرفته میشه با دلای پاکتون دعام کنید تا فردا زایمان کنم و راحت باشه خیلی استرس دارم ایندفعه چه جوری پیش می‌ره برام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه حس میکنی بچه داره قمبلشو میاره بالا و کش میاد اونا انقباضه و اینکه آرامش انرژی مثبت حس خوب از هررر چیزی تو خوب پیش رفتن دردا و زایمان مهم تره. تا میتونی هم تا وقتی موقش نشده و خودشون نگفتن زور نزن اینا چندتا نکته ایه ک من ب هر کسی ک زایمان داره میگم. مایعات هم زیاااد بخور ک فشارت نیوفته و سرحال باشی

عزیزج الهی بخ سلامتی و دل خوش. التماس دعا دارم ازت

چشم حتما انشاالله حاجت روا بشید

نمی‌دونم درد زایمان یا نه چون قبلا هم این درد رو داشتم یه روز درد داشتم ولی روز بعد خوب میشد

.حالا الان نمی‌دونم همون یا نه دلم می‌خواد زودتر تموم بشه ..ولی استرس اینکه چه جوری میخواد تموم بشه هم هست  

تجربه دو تا زایمان راحت دارمبرو زیر دوش اب گرم کمرتو بگیر زیر ..ورزش کن

از کی برم الان یه دردی مثل پریودی هر از گاهی می‌گیره ول می‌کنه ..گفتم یکم اگه شدید تر شد برم ..ولی این هفته کلا هر روز همین کارر رو میکردم دردام شروع بشه نشد آخر امروز رفتم معاینه 

چشم حتما انشاالله حاجت روا بشیدنمی‌دونم درد زایمان یا نه چون قبلا هم این درد رو داشتم یه روز درد داش ...

عزیزم درد زایمان از بالای رحم شروع میشه انقباض و ... کم کم میاد سمت پایین و لگن . اگر میتونی بیماریتان برو تا تست بگیرن ازت nsd بود فک کنم اسمش 

اگه حس میکنی بچه داره قمبلشو میاره بالا و کش میاد اونا انقباضه و اینکه آرامش انرژی مثبت حس خوب از هر ...

الان هر از گاهی یه دردی مثل پریودی دارم .. بعضی مواقع هم میزنه به شکمم ..بچه هم بعضی مواقع تکون میخوره همینجوری که گفتید بعضی مواقع نه .. یکساعت پیش همینجوری میکرد الان نه ..ولی درد همچنان هست ولی کوتاه و خفیف ..سری پیش معاینه کردن لک بینی داشتم تا چند روز الان که نه همون لحظه معاینه‌ بود الان هیچی 

سی و نه هفته و چهار روز

من ۳۷هفتع معاینه شدم دو سانت بودم.تا هفته ۳۹رسبدم دوباره معاینه شدم ۳۹هفته و ۱روز مامت معاینه کرد بعد دستور بستری داد.و بدنم امادگی نذاشت زایمانم خیلی سخت بود.امیدوارم شما بدنتون اماده باشه

عزیزم درد زایمان از بالای رحم شروع میشه انقباض و ... کم کم میاد سمت پایین و لگن . اگر میتونی بیماریت ...

بچه خوب تکون میخوره حرکاتش خوبه .. بعضی مواقع فقط کمرم بعضی مواقع همینجوری که گفتید کل شکم و‌‌ کمر یه دردی میگیره .. میترسم منو الکی بستری کنند ..

2810