2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا توموقعیت شمابود خیلی سخته. بری یجور نری یجور.

بله اینم از شانس ماست 😅

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
2805
سلام ..میشه بگید مشکلتون چیه ای وی اف میکنی....هزینه اشو....و اینکه چندسالتونه و چند وقته اقدامی

سلام 

ذخیره تخمکم در حد صفر بود 

هزینه ی قبلی تقریبا دقیقشو نمیدونم چون خیلی هزینه ها داره ۱۲۰ تا ۱۵۰ 

۳۰ سالمه و اقدام‌که چون تخمک نیست اقدام مهم نیست باشه نباشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
پاتو گچ بگیر الکی بگو شکسته

😂😂😂😂 چه فکر خوبییییی ولی اینم نمیشه اله دوران ای وی اف خودش سختی زیاد داره این گچه دیگه نوراعلی نور میشه واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام ذخیره تخمکم در حد صفر بود هزینه ی قبلی تقریبا دقیقشو نمیدونم چون خیلی هزینه ها داره ۱۲۰ تا ۱۵۰ ...

یعنی یایسه شدی ...علایمتون چی بود....من این ماه خونریریم خیلی کمه میترسم از یایسگی ....۳۵سالمه تنبلی شدید دارم

یعنی یایسه شدی ...علایمتون چی بود....من این ماه خونریریم خیلی کمه میترسم از یایسگی ....۳۵سالمه تنبلی ...

نه من پریودام منظمه گفتن بعضیا از زمان متولد شدن ذخیرشون کمه و رفته رفته کمترم میشه مادرزادیه اینگاری

نمیدونم متخصص بهتره مراجعه کنی استرس سبک زندگی تغذیه و .... تو پریودی تاثیر میزاره ان شاء الله که چیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه من پریودام منظمه گفتن بعضیا از زمان متولد شدن ذخیرشون کمه و رفته رفته کمترم میشه مادرزادیه اینگار ...

اللن پریود میشی یعنی خونریزیت خوبه....انشالله به حق بی بی دو عالم ماهم مامان بشیم من ۸ساله منتظرم....دیشب یه ساعت گریه کردم ...دلم به همسرم میسوزه 

اللن پریود میشی یعنی خونریزیت خوبه....انشالله به حق بی بی دو عالم ماهم مامان بشیم من ۸ساله منتظرم... ...

بله پریود میشم نسبت به قبل ای وی اف اولم کمتر شده ولی بازم خوبه

الهی امین سخته خدا هیش کیو ارزو به دل نزاره ماهم بینشون 

بله درسته اینکه ادم همسرشو میبینه نمیتونا کاری براش بکنه ادمو عذاب میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله پریود میشم نسبت به قبل ای وی اف اولم کمتر شده ولی بازم خوبهالهی امین سخته خدا هیش کیو ارزو به دل ...

خانواده همسرت چیزی نمیگن.....همسرت پشتت هست یانه ....من خیلی نامیدم خیلی زیاد....اونایی که با من ازدواج کردن بچه اشون مدرسه میره ....جاریم بعد من اومده دوتا داره....دنیای بی عدالت

خانواده همسرت چیزی نمیگن.....همسرت پشتت هست یانه ....من خیلی نامیدم خیلی زیاد....اونایی که با من ازد ...

نه حرفی نمیزنن ما دو سالو ۳ ۴ ماهه ازدواج کردین 

همسرم هوامو داره خدارو شکر 

من امیدمو از دست نمیدم و بقیه رو یه مدته سعی کردم توجههی نداشته باشم بهشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان تخمک اهدایی گرفتید....کی انتقال میدی. انشالله که مامان بشی....خبرشو بهم بده

بله تخمک اهدایی گرفتم

آذر  هر چی خیره پیش میاد ان شاء الله 

خیلی ممنون شماهم همینطور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40