2777
2789

پعزیزانی که میخوان از آقای دکتر تیمورزاده یا ترک زاده نوبت بگیرن 

الان نوبت دهیشون به صورت اینترنتی و خیلی مشکله 

من اینترنتم سرعت بالایی داره و میتونم نوبت بگیرم اگر خواستین اطلاع بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_5 تاپیک تبلیغاتی عزیزم نگاه کن من کاربر خوبی هستم گزارش میزنم😕اما دوستان شما مارو اذیت می ...

از ماست که بر ماست 

واقعا ما ایرانی ها برای همینه که همیشه خدا از همه ی دنیا عقبیم چونکه نمیتونیم خوبی کردن دیگران رو ببینیم 

من فقط قصدم این بود که به چند نفر مثل خودم که نمیتونن از این دو دکتر عزیز و حاذق نوبت بگیرن نوبت بگیرم واسشون 

اگر تاپیک رو کامل و واضح میخوندیم متوجه میشدین بدون چشم داشتی قصد این کارو داشتم در حالی که صد ها کافی نت هستن که با هزینه ی زیادی این کارو میکنن 

حالا بر فرض مثال گزارشم زدی تاپیکمم پاک شد اصلا تعلیق هم شدم مگه چی میشه 

چقدر بعضیا دلشون سیاه و مشکل دارن دائما در حال بدی کردن هستن حتی تو شبکه های اجتماعی

از ماست که بر ماست واقعا ما ایرانی ها برای همینه که همیشه خدا از همه ی دنیا عقبیم چونکه نمیتونیم خوب ...

نی نی سایت آموزشی هست 

نیاز نیست شما برای کسی نوبت نازایی بگیری 

سرعت نت همه جا یکسان هست 

شما با دکتر قرارداد داری یا ... را نمیدونم و قضاوت نمیکنم 

اما اینجا محل معامله و نوبت و ... نیست اینجا آموزشی هست

نی نی سایت آموزشی هست نیاز نیست شما برای کسی نوبت نازایی بگیری سرعت نت همه جا یکسان هست شما با دکتر ...

چقدر راحت قضاوت میکنی شما 

برو تاپیک های قبل من رو بخون من خودم مشکل نازایی دارم سال هاست تحت نظر دکترا هستم 

نوبت دهیشون مشکله سخته من انقد گرفتم دستم راه افتاده 

و میدونم خیلیا هستن که دنبال نوبت گرفتن از این دو عزیز هستن خواستم کمکی کنم کار بقیه هم راه بیوفته خدا هم نگاهی به دل ما بکنه مشکلمون حل بشه 

ما که برای کسی نمیخوایم و سیاه دل نیستیم روزگارمون اینه وای به شما ها 

امیدوارم قضاوت نا بجات به زودی یقت رو بگیره چون اصلا از ناحقی نمیگذرم 

بعدشم تو این سایت دیگه از همچی حرف میزنن که اصلا ممکنه حتی مربوط به مسائل حاملگی هم نباشه تو که خوب بیکاری برو اونارو گزارش بزن

نی نی سایت آموزشی هست نیاز نیست شما برای کسی نوبت نازایی بگیری سرعت نت همه جا یکسان هست شما با دکتر ...

من اگه قرار بود معامله کنم پول میگرفتم نه رایگان 

مطمئنم تو از اونایی بود که تو مدرسه گزارش میدادی بقیه رو 😅😅😅اونجا چی گیرت اومد که اینجا گیرت بیاد 

چقدر راحت قضاوت میکنی شما برو تاپیک های قبل من رو بخون من خودم مشکل نازایی دارم سال هاست تحت نظر دکت ...

وقتی کلومیفن و رتروزول خوردی

کنارش عسل و سیدهدانه بکوب بخور

رازیانه دم کن بخور

اب انار و آب انبه بخور 

روز ۱۴ فولیکول بالغ داری عزیزم👌✨️❤️

اینجا سایت آموزشی هست گلایه نکن عزیزم