2777
2789
عنوان

درد دندان پر شده تا دوماه😭

49 بازدید | 5 پست

سلام به همگی من حدود ۱۳ شهریور ۶ تا دندون ترمیم کردم که هیچکدوم حتی یک دونه دردم نداشتن ولی دکتر گفتن پوسیدگی داره باید ترمیم بشه حتی عکسم نگرفت  بعد ترمیم خیلی درد میکرد که گفت بلندی داره و کوتاهش کرد دندون پایینم اینقدر دوباره درد گرفت که بردمش جای دیگه و گفتن به عصب رسیده باید عصب کشی بشه  خلاصه دکتره خیلی نابلد بود ۲ ماه ۱۶ روز میگذره ۵ دیگش مشکلی نداره فقط خیلی به سرما حساسه آب فقط باید ولرم بخورم یا میوه یا غذا سرد و... نمیتونم بخورم خانواده همش میگن صبر کن شاید این حساسیتشم خوب بشه چون قبلش به گرما و غذا های سفتم حساس بود خوب شد

نمیدونم خلاصه بنظر شما چی کارش کنم راهی به جز عصب کشی هست که حساسیتش کم بشه 

چجوری بدون عکس ترمیم کرده؟!! خدای من!

دندونی که به عصب رسیده رو فقط باید عصب کشی کنی هرچه سریعتر و هیچ راه دیگه ای نداره. دیر بجنبی عفونتش زیادتر میشه و دیگه اصلا دندونت قابل نگهداری نیست و باید بکشیش..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری بدون عکس ترمیم کرده؟!! خدای من!دندونی که به عصب رسیده رو فقط باید عصب کشی کنی هرچه سریعتر و هی ...

چی بگم والا پرسید گفت درد نداری گفتم نه گفت سطحیه پوسیدگیش🥺