2777
2789
شما مجردیدرکی از حرف ایشون نداری چجوری نظر میدی

واسه خودش یه چیزی میگه

نصفشون از همین موضوعه که اینطوری پریدن به من 

همه عاری از حسادت هستن فقط من اینطورم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
جاری=هوو

این حرفا چیه

تا وقتی که کسی خودشو درگیر نکنه و تو رقابت و چشم و همچشمی نندازه این حرفا هیچ معنی نمیده

من ۴تا دارم. با همشونم یه رابطه رسمی و محترمانه و دوستانه دارم. چیزی هم اگر دیدم و حرفی هم شنیدم چشم پوشی کردم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بذار بیاد  شاید ازش خوشت اومد و رفیق شدین منکه ب شخصه انقدر جاریمو دوست دارم همه متوجه شدن ک  رفاقت بینمون عمیقع 

ب چشم جاری بهم نگاه نکنین همچی حله😉

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
یه سوال به برادر شوهره حسی داری یا نه جاری بیاد ناراحتت میکنه ؟

قطعا حس برادرانه !

حتی حرفشم زشته

پدرشون من رو بی نهایت دوست داره

منم نمیخوام رقیبی داشته باشم.

مگه خانواده شوهر مدالی که گردنت انداختن رو میخان بدن به اونبی خیال باش بابا برات مهم نباشه

اون که میگیره نمی گیرم 

شوهرمم میگه اگه میخواست ازدواج کنه تا الان کرده بود

اما خب نمیخوام شریکی داشته باشم!!!

شاید خیلیا سرزنشم کنن

اما نسبت به خانواده خودمم همینطوریم

قطعا حس برادرانه !حتی حرفشم زشتهپدرشون من رو بی نهایت دوست دارهمنم نمیخوام رقیبی داشته باشم.

خب عزیزم ناراحتی نداره که تازه جاری میاد خونوادع بزذگتر میشه بچه ها میان خیلی خوبه که من در به در دنبال دختر واسه برادر شوهرمم تازه خودش زن نمیخواد سعی دارن باهاش صحبت منم و همکار همسرمو بهش معرفی کنم خودمم خونه دارم اصلا برام خیلی چیزا مهم نیستن و معنایی ندارن

اگه فقط درگیر زندگی خودت باشی این جاری بازیا برات اهمیتی نداره،یه دونه جاری دارم شماره ش ندارم سالی ...

من خیلی بی حاشیه ام

به شدت

اما از کجا معلوم اونم همونطور باشه