2777
2789

ی کلاهـبردار پولمونو خورد

بابام سکته کرد،زندگیمون ریخت بهم

ولی اونا بهترین زندگیو دارن

دخترشو چند روز پیش تو شهر دیدم یه سطل ژل ریخته بود تو سر و صورتش

کلی طلا آویزون بود بهش با لباسای مارک

حالا ما اشتباهی ی لقمه حروم هم نه ها،شبهه دار بخوریم تا فیها خالدونمون میاد جلو چشممون

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می خورن چجور آب از آب هم تکون نمی خوره.یه خانومی به قول خودش اصل و نسب دار که باباشم تازه فوت شده بود.واسه اینکه حرفشو باور کنیم هزار بار قسم روح باباشو خورد که کارمونو واسه مهاجرت درست میکنه یک و نیم میلیارد چهارسال پیش بش دادیم واسمون فست فود بزنه یکی از کشورای داغون اروپا هم بود.پولمونو خورد یه اب هم روش‌.خودش و سه تا بچه اش و شوهرش با پول ما یه پیتزا فروشی توی یه پاساژ شیک همونجا زدن و چه زندگی لاکچری هم به زدن.پریا اگر این متنو می خونی.انشاله از گلوی بچه هات پایین نره.پول زحمت کشیده بود.پریا این پول اخرش اب زرد میشه از گلوی خودت و سه تا بچه ات میریزه.توی یه شهر بد اب و هوا و بدون امکانات زندگی میکنیم.پول حلال حلال هم بود

2805
مال یتیم خوردسرطان گرفت با خفت مرد آخر عمری هم آه نداشت با ناله سودا کنه از اون طرف اون یتیم ها الان ...

چرا فکر میکنی سرطان داشته یعنی خدا مجازاتش کرده ؟خیلی آدم های خوب هم سرطان میگیرن ..می‌دونی بنظرم اینا فقط دیدگاه ماست که دوست داریم ربطش بدیم به اون موضوع و خودمون آروم کنیم ..

گاهی بد نیست برای جواب سوالاتمون قرآن بخونیم...بله خداوند گفته بنده ای که براش عزیزه وقتی گناه کنه تو همین دنیا تاوانشو میده تا در اون دنیا آسوده باشه و عذاب نکشه..اما خدا بنده ایی که رو دوست نداره تو این دنیا آزادش میزاره و بخاطر اینکه خدا خیلی مهربونه تو همین دنیا کلی بهش نعمت میده اما وای به حال آخرتش..دیگه تمام عذابها رو تو اون دنیا میکشه

چرا فکر میکنی سرطان داشته یعنی خدا مجازاتش کرده ؟خیلی آدم های خوب هم سرطان میگیرن ..می‌دونی بنظرم ای ...

حتی بچه هاشم میگفتن تاوان کارشو پس داده 

بله خسلی وقت ها بیماری امتحان خداس و قسمته ولی راجع به این آدم جزا بود

ببین حق مردم خوردن نداره چه مالی چه غیر مالی ، همه به حقشون میرسن پیامبر قسم خورده حالا اینجا نه ول ...

من این دنیام موندم.اگه پولم خورده نشده بود.ازین شهر جهنمی لااقل رفته بودم.و الان داشتم شکر خدا رو میکردم.اون دنیا به چه دردم میخوره

ببین حق مردم خوردن نداره چه مالی چه غیر مالی ، همه به حقشون میرسن پیامبر قسم خورده حالا اینجا نه ول ...

پس چرا الان آشنای ما با سهمیه بدون ذره ای خوندن استخدام شد هیچیشم نشده ؟     کل زندگیشون با سهمیه اس بعد از کلیرزمین و سهام و وام های بدون سود و بن ماشین     دیگه دانسگاه و استخدامی عین ظلم   یعنی خودشون نمی فهمن حق الناس؟

2810