2777
2789
عنوان

عفونت واژنم اصلا خوب نمیشه چیکار کنم راهکار خونگی دارید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 34 پست
درد نداشتم من نه اون لحظه نه بعدش

یه سوال در مورد فولیکول کسی میتونه راهنمایی کنه؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاکسازی نمیدونم دکترم گفت شوستشوی رحم شما چقد پولش شد؟

همونه فک کنم ، من پیش یه ماما انجام دادم توی شهرستان دو تا جلسه رو همزمان 800 انجام میداد ولی خونه م تهرانه اینجا نرفتم هنوز 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
واقعا اثر داره؟

اره منکه با هیچ قرص و پمادی خوب نشدم شوستشو دادم رفع شد زخمم داشتم کمی به خاطر عفونت شدید

الان اگه عفونت بگیرم یه پاد مصرف کنم حل میشه بعدم دستشویی عمومی اصلا نرید

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
2805
همونه فک کنم ، من پیش یه ماما انجام دادم توی شهرستان دو تا جلسه رو همزمان 800 انجام میداد ولی خونه م ...

منم پیش ماما ۷۵۰هزار دادم یه جلسه رفتم فقط

اره منکه با هیچ قرص و پمادی خوب نشدم شوستشو دادم رفع شد زخمم داشتم کمی به خاطر عفونت شدیدالان اگه عف ...

مرسی عزیزم منم زخم داشتم انقدر داروهای قوی استفاده کردم فشار مغز گرفتم کاش میدونستم از اول میرفتم شستشو

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
منم پیش ماما ۷۵۰هزار دادم یه جلسه رفتم فقط

عه دوبرابر بوده برای شما 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
مرسی عزیزم منم زخم داشتم انقدر داروهای قوی استفاده کردم فشار مغز گرفتم کاش میدونستم از اول میرفتم شس ...

برو والله منم خیای زیاد دارو استفاده کردم رفع نمیشد بدتر میشدم 

عه دوبرابر بوده برای شما

اره میگم شاید فرق داشته

مرسی عزیزم منم زخم داشتم انقدر داروهای قوی استفاده کردم فشار مغز گرفتم کاش میدونستم از اول میرفتم شس ...

واقعا ، من برم پیش دکتر بگم به جای دارو  و اینا مستقیم شست وشو تجویز کنه

واقعا ، من برم پیش دکتر بگم به جای دارو و اینا مستقیم شست وشو تجویز کنه

نمیدونم شاید بدن شما جواب بده ولی واسه من خیلی مقاوم بود درمان نمیشد هنوزم درگیرم گه گاهی

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
2810