2777
2789

الان من باید بیدار باشم کاردستی درست کنم اونم چهار فصل...نمیدونم میخوان به من نمره بدن...کاش داخل کارنامه‌ یه عنوان بود...فعالیت مادر

میخوان مهارت پدر مادرا رو بسنجن ،قشنگ‌معلومه کاردستی کار بچه هانیست حالا تو هر مقطعی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

واقعا 

با هم کنار هم تو مدرسه باید درست کنم

مادرا هم تو سلیقه یا هم رقابت می‌کنن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من اصلا برای بچم کاردستی درست نمیکنم

میشینم پیشش خودش درست کنه فقط سوال داشته باشه بهش جواب میدم یا مرحله به مرحه میگم چطور درست کنه

حتی بد و زشت هم بشه میگم خودت باید درست کنی

اینجوری که مادرا درست میکنن خیلی اشتباهه وقتی هم بچه درست میکنه میبره مدرسه خب مشخصه که مثل مال بقیه قشنگ نیست معلمای فهیم هم ایراد میگیرن که چه وضعشه چرا کج و کولست ، ولی اگه بچع ها عادت کنن از اول خودشون درست کنن برا دستورزی ک خلاقیتشون خیلی خوبه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
دقیقا

یه ماکت محله درست کردم جدا از هزینش که جدودا ۸۰۰ تومن بالا اومد ..از ۴ عصر با همسرم دونفری پاش زحمت کشیدیم تا ۱۲ شب

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
2810