2777
2789

۷سالش کنار خیابون ماشین پارک‌کردیم با مامانم بودیم مامانم میخواست بره اونطرف خیایون خرید پسرمم گفت منم باهاش میرم مامانم همینکه ماشین خاموش کرد میخواست تازه کیفش و‌برداره ووسایلش مرتب کنه بعد پیاده بشه پسرم پیاده شد رفت سمت خیابون ی دفعه خواست بدو‌کنه زودتر بزه اونطرف نفهمیدم چی شد فقط دیدم‌مامانم جیغغغغ میزد برگشتم ببینم چیه دیدم پسرم رو‌هوا یعنی مرگ ب چشمم دیدم اصن یادم‌نمیره هیچوقت این لحظه خیلیی بد بود ب قران قشنگ‌ ی لحظه ک‌برگشتم دیدم رو هواست اصن یادم‌نمیادچجوری جیغغغ میکشیدم و‌رفتم‌سمت پسرم بهش رسیدم دیدم سرپاوایستاده فقط بغلم گرفتمش جیغ میکشیدم اصلا اصلا اصلا ادمی نیستم تو شرایط سخت بتونم‌خودم‌کنترل‌کنم پسرم‌گریه‌میکرد بخدا خوبم‌مامان فقط ترسیدم هی گریه میکرد میگفت بخدا خوبم‌ فقط ترسیدم توروخدا نریم‌ دکتر هی دست زدم بدنش هیچجاش درد نمیکرد فقط یکم پاش درد میکرد اولش میلنگید دیدم خوبه خودم همون وسط خیابون نشستم وسط توان نداشتم دیگ تکون بخورم خیلیی بد بود بخدا😭😭دیگ‌راننده هی گفت بریم‌دکتر دیدیم واقعا چیزیش نیست خدارشکر ب خیر گذشته گفتیم‌نمیخواد اومدیم خونه واقعا مثل معجزه ک‌هیچجاااااش حتی ی ذره درد نداره کبودی نداره واقعا بخیر گذشت وقتی رفته رو‌کاپوت انقدر ترسیده سرش و‌بالا گرفته نخوره زمین با پااومدع روزمین زودم‌ پاشده وایستاده

مرگ اسونتربود برام تااون لحظه خدایا شکرت😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین کجا چه کار خیری کردی که خدا بهت نظر کرد

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
2805

خداروشکر 

خدا حفظش کنه برات 🤍✨

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

وای عزیزم خداروشکررررررررر

خوب شد با سر نیومد زمین الهی عزیزم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بهتره یه دکتر معاینه کنه عزیز من برای خیال راحتی

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
خیلی مراقب باشید

خیلی لحظه های سختی بود ولی واقعا دیگ ترسیده به تلنگر بود برامون ک دیگ خیلی بیشتر حواسمون باسه هم من هم پسرم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

کاش ببریش عکس بگیری از همه جاش

الان بدن درد نیست؟حالش خوبه؟؟

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤