2777
2789
چون شوهرت مثل یک لک لک بود که ماهی بزرگتر از حلقش رو میخواستم قورت بده و داسته خفه می‌شدهتو پایین نی ...

دقیقا جالبه برای به دست آوردن من ده جور دعا گرفته بود من اعتقاد زیادی ندارم به این چیزا اخلاقشو میگم که بخاطر اینکه باهاش ازدواج کنم دعا گرفته بود طلسم کرده بود بعد اینجوری بهم خیانت کرد🤦🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی زود ازدواج کردی اینهمه غم برا سنت خیلی زود بود

من ۱۳ سالم بود اون ۲۶ من دختر بودم اون یه بار ازدواج کرده بود 

دروغ چرا من قبلش دوس پسر داشتم ولی فقط در حد چت نه مثل الان من کوچولو و اسکل اون روباه مکار دلم واسه خودم میسوزه

اینم فا ال ی دختر خانمی بود ب نیت دوست پسرش گرفت همون اول کار عکس کفتار افتاد

تو برای برگشتن خواستگار بلدی کاری کنی

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
2805
ادم مرگ رو تجربه کنه ولی خیانت نبینه من بعد ۳سال هنوزم درگیرم بعد اون دیگه غلطی نکرد ولی من دیگه اعت ...

میفهمنت

می‌دونی فقط زنه که داغون میشه. افسرده میشه پیر میشه 

خیانت ؛دور از جون مثل از دست دادن مرگ عزیزه . زانوی ی آدم سست میشه  کمرت می‌شکنه میوفتی زمینی گیج میشی شوک میشی 

ولی باید به خودت بیای. باید ی جایی تموم کنی چون زندگی ادامه داره 

خخانمی فالِ ت اروت بر چه اساسیه؟ موکل دارن؟

ببین بیشتر کسایی ک ف ال قهوه و تارو ت میگیرن موکل دارن

اون موقع تا حالا میخواستم بگم والا ترسیدم کامنت بذارم همه بریزن رو سرم البته همشون ن هاااا بعضی هاشون موکل ندارن

همون😂فقط عاملی شد که بنده خدا fat111این وسط مورد عنایات خاصه کاربران قرار بگیره👌

همچنان بیداره  اما   درکتون نمیکنه  گلم،    کسی که خدارو قبول نداره اما  یه حس ششمی رو  کم نیس بپرسته، ف. ال و قبول داره و خدارو نداره،  دل میشکنه به 10 دیقه نشده میگه دل نشکستم دیگه حرفی  ندارم براش 

اینکه من فقط نظرمو دادم چی از شما کم میکنه هر کسی یه عقیده ای نظری داره من اینجا فقط نظرمو گف ...

شما همه کسایی که توی این سایت بهشون خیانت شده رو قضاوت کردی گفتی کم کاری از زنه!!!! شما چی میدونید از خانمی و وقار و خوشگلی زنای همه چی تمومی که همسرشون بهش خیانت کرده 

این کامنتهای امشبتون دل خیلیا رو شکست

هیچکسی رو ندارم باهاش از غمام بگم و قضاوتم نکنه

عزمزم چرا قضاوت شی من درکت میکنم همسنایه تو الان دارن بچگی میکنن از نوجونیشون لذت میبرن بعد تو زیر بار اینهمه درد له شدی خونوادت پشتت هستن؟منظورم اینه بفهمن زندگیت خوب نی حمایتت میکنن؟

من خیلی خیلی سرتراز شوهرم نه تنها شوهرم بلکه کل خانواده اش قد بلند ۱۷۵ مدلدبدنم ساعت شنی خیلی سرم خی ...

ادما میرن دنبال چیزی ک لیاقتشونه . حرف ی مشاور هیچوقت یادم نمیره میگف کسی ک خیانت میکنه رو نباید  زنجیرشو بکشی ا بتونی نگهشداری چون بدتر خودت زخمی میشی باید زنجیرشو باز کنی  بذاری بره .